Aktualnosti

POZIV ZA MEDIJE

„IZGUBLJENO NAĐENO” Predstavljanje prvog albuma glazbenice Ivone Zgrabljić Poznajemo Ivoninu pjesmu „Talita Kum“: „Iz groba On je podiže, ruku pruža. Čujem Glas kako govori Talita kum. Djevojko, ustani!“ Ivonin album izašao je u diskografskoj kući „Laudato Music“, a njegovo predstavljanje održat će se danas, 22. listopada 2021.

Foto: Instagram (Ivona Zgrabljić)

 

Predstavljanje prvog albuma glazbenice Ivone Zgrabljić pod nazivom „Izgubljeno nađeno” održava se danas s početkom u 18:30 u Franjevačkom Samostanu Hercegovačke provincije Avenija Gojka Šuška 2, u Zagrebu.

U sklopu ovog događanja javnosti će biti predstavljen i projekt ART4You, platforma koja ima za cilj promicanje umjetničkih darova i razvoja talenata koji će obogatiti crkvu i društvo.

Ohrabri se, iskorakni

Album Ivone Zgrabljić njezina je priča o potrazi za svojim izgubljenim pa pronađenim i osvježenim glazbenim talentima, kojom želi ohrabriti i druge da krenu iskopati zakopane Božje talente i potaknuti ih na korak prema putu otkrivanja i razvoja talenata.

Program

18:15 > Okupljanje u dvorani

18:30 > Početak programa

Uvod

Predstavljanje života i djela Ivana Pavla II.

Koncert: Ivona&Art4You

Torta i druženje

20:15 > Sveta Misa i klanjanje

Razvijala sam talente drugih, a svoje umjetničke darove zanemarivala – Bog me natjerao da to ispravim

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh