Aktualnosti

INTERVJU ZA KATOLIČKU TELEVIZIJU „CATHOLIC TV2000” Papa iskreno priznao: ‘Ponekad zaspim dok se molim’ U intervjuu koji je dao za katoličku televiziju „Catholic TV2000”, Sveti je Otac govorio o tome kako moli, ali i o dnevnom rasporedu i navikama koje mu pomažu da ostane energičan unatoč svim obavezama.

„Ponekad zaspim dok se molim“, rekao je Papa Franjo u intervjuu za katoličku televiziju Catholic TV2000, koji je u utorak objavljen na YouTubeu, prenosi Guardian.

„Isto se događalo i svetoj Terezi“, rekao je Papa te dodao da su vjernici pozvani da se tijekom molitve osjećaju kao djeca u naručju oca, što potiče poriv za drijemanjem.

Iako je Papa često veseo i entuzijastičan kada se susreće s vjernicima, tijekom molitve često se pokloni te zatvori svoje oči, zbog čega njegov izraz lica poprimi izgled ozbiljnosti.

Premda je neprestano zauzet, Papi energiju daje njegov san nakon ručka, kao i pravilan režim spavanja. Naime, Papa svaku večer ide spavati oko 21 sat, a budi se u četiri sata ujutro.

Izvor: Dnevnik.hr; Book.hr

Priredila Gabriela Jurković

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh