Razno

UVIJEK KAD JE NAJTEŽE MARIJA JE TU

FOTO Ostala je ganuta kada je ugledala kako se Gospin kip okrenuo Isusu; kao da Ga ljubi i pridržava da ne padne Fra Ivan Dominik Iličić na svojem je Facebook profilu podijelio fotografiju Vlatke Pehar koja prikazuje na dirljiv način povezanost Isusa i Marije. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

Foto: Ivan Dominik Iličić Facebook

„Ovo je slikala moja draga sestra u Kristu iz projekta Pod Smokvom Vlatka Pehar nakon potresa koji je danas pogodio i Zagreb. Ovo mi je napisala: Slikano je u mom stanu, na komodi u spavaćoj sobi. Gospu sam postavila slijeva Isusu i tako stoje. Nakon potresa kako sam krenula spremati stvari i izaći van iz zgrade, pogledam tamo, kad ono, Gospa skroz okrenuta Isusu, kao da Ga ljubi i pridržava križ da ne padne. Tako sam ostala ganuta, uslikala i poslala prijateljima u par grupa, između ostalog i našim Smokvašima. Fotografija je vrlo simbolična, uvijek kada je najteže Marija je tu.“

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh