Razno

PRIJATELJ PREKO PISMA

FOTO HVALEVRIJEDNA INICIJATIVA Možeš učiniti divno djelo za ove bake i djedove Obraduj ih, pošalji im pismo :)

Foto: Obiteljski dom za starije i nemoćne „Noni”

Obiteljski dom za strarije i nemoćne „Noni“ pokrenuo je putem Facebooka predivnu akciju – Prijatelj preko pisma. Nekome od ovih dragih baka i djedova možeš poslati pismo. Oni su napisali što vole, a ako i ti dijeliš istu ljubav s njima, možete to podijeliti, ili im jednostavno čestitati Božić 🙂

Uz dopuštenje doma „Noni” prenosimo vam njihovu objavu i pozivamo vas da se uključite u ovu hvalevrijednu inicijativu:

„Božić je vrijeme darivanja u kojem prevladavaju osjećaji iščekivanja, nade i čežnje. Naši korisnici prilagodili su se ovim novim izazovnim vremenima, ali pridržavanje epidemioloških mjera ne znači da nisu u mogućnosti upoznati nove prijatelje!
Zato molimo sve naše pratioce, ali i vaše mame, tate, bake, djedove, sinove i kćeri, ma recite svima koje poznajete – da nam pošalju pismo!
Naši korisnici rekli su vam ponešto o sebi, a ako ste s nekim pronašli zajedničku temu možete pisati: o toj temi, o sebi, o božićnom ugođaju u vašoj kući, pitati ih kako oni provode Božić u našem domu i obavezno pišite motivirajuće riječi i lijepe želje.
Ako niste inspirirani o čemu pisati pošaljite nam neki crtež ili čestitku od Vaše obitelji za našu malu obitelj. 🎄🌟“, stoji u objavi.

Pisma možete slati na:

Obiteljski dom Noni – za *ime korisnika*
Črna voda 24a
10 000 Zagreb
Hrvatska

Ivana Adamić, Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh