Duhovna glazba

NA TVOJOJ STRANI

EMOTIVNI OPROŠTAJ Amorose se predivnom pjesmom oprostile od slavljenja na Duhovno-duhovitim večerima 'Ja bit ću tu kad budeš pao; dan i noć - kad god budeš zvao. Molim te; ne opiri se, moje ruke drže te.' 🎶

Foto: Screenshot | YouTube

Na YouTube kanalu ‘Nova Eva’, 22. lipnja, objavljena je nova pjesma u izvedbi Amorose. Na aranžamanu pjesme ‘Na tvojoj strani’ radili su Ivan Škunca, Iva Smojver, Mateja Bunčić i Martina Pustički. Video je snimljen u zagrebačkom Sound Station studiju.

Na svom Instagram profilu, Amorose su pojasnile kako su objavu pjesme ciljano ostavili za jučerašnji dan, kao zaključak jednog lijepog poglavlja:

“A kako bi najbolje mogle zaključiti ovo poglavlje i ovaj dan, nego s pjesmom i to onom koju ste jako zavoljeli na našim klanjanjima i koju ste dugo čekali. Pa je tako ‘Na tvojoj strani’ objavljena večeras, za vrijeme našeg posljednjeg vođenja slavljenja na DDV-u i zato tek sad stavljamo najavu za pjesmu. Naš Otac na nebesima uvijek je ‘na našoj strani’ i iz ljubavi, koja ničim nije zaslužena, ne prestaje nas spašavati.”

Emotivni oproštaj

Amorose su, s jučerašnjim (posljednjim u ovoj akademskoj godini) Duhovno-duhovitim večerima, završile sa svojim slavljeničkim angažmanom na Svetom Duhu. Emotivni oproštaj prenosimo u cijelosti:

“Dragi naši, večeras je bio posljednji DDV susret za ovu akademsku godinu i posljednji susret za nas 3 u slavljeničkoj službi Evangelizacijske zajednice Sveti Duh. Jedna sezona naših života je završila, a Gospodin nas sad poziva na neke nove staze i radujemo se svemu što je pripremio za nas, a pripremio je puno toga!

Samo TEBI sva slava, hvala i čast pripada!

Sveti Duh ostaje naš dragi dom i naša župa, tamo smo provele mnogobrojne sate u slavljenju, upoznale mnoge drage i ljude i prijatelje i zaista smo zahvalne Gospodinu što nas je prije 5 godina poslao baš na to mjesto! Zato hvala Ti Isuse na svakom trenutku Tvoje prisutnosti i Tvojeg vodstva, hvala Ti na Tvojoj dobroti i ljubavi koja nema granica, hvala Ti na svakom čudu, na svakom iscjeljenju, na svakoj pjesmi slavljenja, na Tvojoj zaštiti i vjernosti. Samo TEBI sva slava, hvala i čast pripada!

Zahvala fra Stjepanu

Hvala fra Stjepane na svemu i što se neumorno daješ za druge. Puno toga smo prošli zajedno – doslovno od prvog dana kada si došao na Sveti Duh, doživjeli smo puno velikih blagoslova od Oca kroz zajedničko služenje i neke smo predivne, nadnaravne stvari mogli gledati vlastitim očima. Nosit ćemo te uvijek u srcu.

I hvala svima vama koji ste bili s nama u zajedništvu na slavljenjima, na svakoj vašoj zagovornoj molitvi i podršci. Preporučamo vam se i dalje u molitve.

Hvala svim našim fratrima konventualcima sa Svetog Duha posebno našem župniku i rektoru fra Ivanu M. Lotaru te fra Sandiju i uskoro fra Adrianu, fra Filipu, fra Viliju, fra Vladi i fra Zvonimiru na svakoj zagovornoj molitvi i podršci. Hvala našoj Evangelizacijskoj zajednici Sveti Duh, bio nam je blagoslov biti dio takve ekipe i nosimo zauvijek naše zatvorene susrete srijedom u srcu! Posebno hvala Antoniu i Kvirinu koji su nam bili naši glavni tehničari za razglas.

Gospodin se proslavio kroz glazbu i slavljenje

Hvala našem Ivanu Ojdaniću koji je s nama gotovo od početaka DDV-a služio na cajonu i našoj Ani Vidojević koja je služila s nama zadnje 2 godine na violini. Proveli smozaista puno predivnih trenutaka, a kad je bilo teško, uvijek smo jedni druge podizali!

Zahvalne smo Gospodinu koji nas je tako lijepo spojio i proslavljao se kroz našu glazbu i slavljenje! Hvala našem Filipu Panzi, na prekrasnoj suradnji između zbora i slavljeničkog tima, koliko je to divno kad ljudi zajedno rade za Gospodina!

I hvala svima vama koji ste bili s nama u zajedništvu na slavljenjima, na svakoj vašoj zagovornoj molitvi i podršci. Preporučamo vam se i dalje u molitve.”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh