Aktualnosti

19. 12. 2019. / ZG, GUNDULIĆEVA 12

DOĐI! Humanitarno-božićni koncert Ženske opće gimnazije DSM „Tko daje, dvostruko prima!”

Foto: Organizatorice – djevojke iz Ženske opće gimnazije Družbe sestara milosrdnica u Zagrebu

 

Mladi iz Doma molitve Zagreb pozivaju vas na humanitarno-božićni koncert! Koncert organiziraju djevojke iz Ženske opće gimnazije Družbe sestara milosrdnica u Zagrebu a održat će se ovog četvrtka, 19. prosinca!

Sav prihod ide za djevojke koje si ne mogu priuštiti maturalno putovanje! Pozvale su i goste…

Drage i vrijedne ŽOG-ice pripremile su zanimljiv program u kojem će nam predstaviti razne svoje talente i sav trud koji su uložile u organizaciju ovog događaja. Pozvale su i goste koji će tome pridonijeti, a jedan od njih je i voditelj Doma molitve Zagreb koji će imati kratak božićni nagovor.

Ovo je zaista hvale vrijedan događaj, baš zbog humanitarnog tona. Naime, za nekoliko mjeseci djevojke koje pohađaju 3. razred Ženske opće gimnazije idu na maturalno putovanje, ali mnoge si ga, nažalost, ne mogu priuštiti. Upravo zato su se odlučile na ovaj način pomoći svojim prijateljicama i organizirati humanitarni koncert!

Koncert je interaktivan, odnosno, tijekom održavanja točaka moći ćete na sajmu kupiti ono što su za ovu prigodu djevojke izradile i pripremile

A tu nastupate vi – dobri ljudi koji ćete prisustvovati ovom događaju i kupnjom raznih predmeta koje su pripremile pomoći djevojkama u potrebi. Koncert je interaktivan, odnosno, tijekom održavanja točaka moći ćete na sajmu kupiti božićne ukrase, kolače, kiflice, topla pića i ostalo što su djevojke izradile i pripremile.

Sav prihod ide za djevojke koje si ne mogu priuštiti maturalno putovanje.

Koncert i sajam održat će se u četvrtak 19. prosinca s početkom u 18 sati u sportskoj dvorani Ženske opće gimnazije u Gundulićevoj 12 (Zagreb).

„Tko daje, dvostruko prima!”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh