Duhovnost

DJELOVANJE BOŽJEG DUHA

Kako ćemo znati da je Duh Sveti došao u naš život

Kako ćete znati da je Duh Sveti došao u vaš život?

Foto: Shutterstock


 

Prije nekoliko godina, jedan mladi umjetnik silno je pokušavao naslikati sliku koja će biti njegovo remek-djelo, vrijedno njegova učitelja kojega je volio.

Učitelj je bio odsutan i mlad student teško je radio da bi završio sliku prije njegova povratka, ali uvijek je nešto pošlo u krivo i nije mogao pravilno izraziti svoje misli na platnu.

Rano jednoga jutra došao je u atelje i, nakon što je skinuo pokrivalo sa svoga nezavršenog djela, uzbudio se i obradovao otkrivši da je slika završena i savršena. Okrenuvši se tiho svom kolegi, rekao je: „Došao je učitelj! Jedino je njegova ruka mogla sliku učiniti tako savršenom.”

Tako će i Kristov Duh ući u vaše srce i život i to učiniti. On će usavršiti sve vaše nesavršenosti i prenijeti najviše vaše snove na platno vašega svakodnevnog života.

Probudite se sada na činjenicu da je on s vama i objavite svijetu da je Učitelj došao. On će iz vašega grubog, nesavršenog karaktera načiniti remek-djelo milosti sebi na slavu.

Autor: Gipsy Smith (Noviživot.net)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh