Recenzije knjiga

MONS. RAMOS

Brak i obitelj tvornice su svetaca „Mislim da je lijepo i korisno čitati ove stranice. One su veliko svjedočanstvo i ohrabrenje obiteljima. Velika obitelj uistinu je blagoslov. Imati obitelj je blagoslov, sreća i veselje.“

Brak i obitelj tvornice su svetaca

Foto: Shutterstock

 

Ova je knjiga snažan vapaj protiv pobačaja

Prije petnaest godina imao sam sreću upoznati Mariju i Kristijana Lukačina. Razvili smo veliko prijateljstvo. Krstio sam nekoliko njihove djece i posjetio ih mnogo puta. Jako poštujem njihovu obitelj.

Mislim da je lijepo i korisno čitati ove stranice. One su veliko svjedočanstvo i ohrabrenje obiteljima. Velika obitelj uistinu je blagoslov. Imati obitelj je blagoslov, sreća i veselje.

Obitelj je put Crkve. Crkva prati i podržava velike obitelji. Crkva podržava i ostale obitelji. Nije samo broj važan nego otvorenost prema Bogu i životu. Ova je knjiga snažan vapaj protiv pobačaja. Ujedno, knjiga je ohrabrenje roditeljima da budu vjerni svom pozivu. Bitno je pokušati vršiti volju Božju i u obitelji. Tako brak postaje božanski put na zemlji. Brak i obitelj tvornice su svetaca. Sve raditi samo za Isusa. I paziti jedni na druge da se potičemo na ljubav. Danas ljubiti drugoga. Danas pomoći. Danas oprostiti. Danas učiniti. To je ono što možemo. Danas, ne sutra.

Ova je knjiga putovanje u srce tog doma. Naprijed! Bit će lijepo pročitati je

Istina je što piše autorica:

“Tu sam da razbijem mit. Tu sam da pokažem koliki su djeca blagoslov. Tu sam da dokažem da nije teško, da nije komplicirano. Tu sam da kažem da uz sve nedaće koje nas prate na ovom trnovitom putu, i dalje smo sretni – imam vremena za svakog od njih, vrijeme za muža, vrijeme samo za sebe, vrijeme za posao, vrijeme za kuću, vrijeme za putovanja, učenje, vrijeme za hodočašća i drugo. Imam sve vrijeme ovog života za svoju obitelj i svoj rast, u njoj i izvan nje.” Ova je knjiga putovanje u srce tog doma. Naprijed! Bit će lijepo pročitati je.

mons. Jorge Ramos

Brazil, 5. srpnja 2022.

Knjigu „Dom od dragog kamenja“ možete nabaviti u našem web-shopu – ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh