Svjedočanstva

VJERUJEM U ČUDA

OZDRAVILA PO MOLITVI Zbog autoimune bolesti na desno je oko vidjela samo 10 %. Danas vidi posve normalno! Zbog autoimune bolesti na desno je oko vidjela samo 10 %. Nakon molitve na molitvenom susretu u Splitu vidjela je bolje. A nakon nekoliko dana – 90 %. Danas vidi skroz normalno, svjedoči nam ona. No pročitajte cijelo njezino iskustvo

Bila je 2015. godina. Bila sam trudna s trećim djetetom. Trudnoća je bila komplicirana. Od početka, mirovanje. Moje zdravstveno stanje je bilo svakim tjednom sve gore. Završila sam u bolnici kad više nisam vidjela na desno oko.

Često sam razmatrala odlomak iz Svetog pisma kada Abraham žrtvuje svoga sina. U razmatranju sam ja bila Abraham i šetala sam tegleći svoje navezanosti da ih položim na žrtvenik

Pretrage su bile ograničene zbog trudnoće. Nisam smjela ni na kakva snimanja zbog zračenja. Doktori su pretpostavili da imam autoimunu bolest mijasteniju gravis.

Često sam razmatrala odlomak iz Svetog pisma kada Abraham žrtvuje svoga sina. U razmatranju sam ja bila Abraham i šetala sam tegleći svoje navezanosti da ih položim na žrtvenik.

Vukla sam tako navezanost na vlastiti život. Bojala sam se smrti. Bojala sam se da ću možda ja umrijeti jer tad još nismo znali što mi je. Zatim sam se bojala da ću izgubiti dijete. Nosila sam svakog dana nešto na taj žrtvenik. Učila sam biti slobodna. Ono što me tješilo i davalo mi mir i nadu je bilo Božje obećanje koje je dao Abrahamu – Bio si vjeran u kušnji i zato ću te nagraditi kao nikad nikog. Gledala bih noću zvijezde na nebu i razmišljala o Božjem obećanju Abrahamu jer je bio vjeran…

Nosila sam svakog dana nešto na taj žrtvenik. Učila sam biti slobodna. Ono što me tješilo i davalo mi mir i nadu je bilo Božje obećanje koje je dao Abrahamu

Molila sam da mogu biti vjerna u toj kušnji poput Abrahama. Vapila sam da želim biti slobodna od svega. Od vlastitog života, od muža, od djece. Sve sam to stavila na žrtvenik. Boljelo je. Bilo je mnogo suza, suočavanja sa strahovima, ali ponovno su zvijezde na nebu davale snagu. Željela sam tu nagradu. Danas znam da sam zapravo željela Kraljevstvo Nebesko.

„Svoj ću blagoslov na te izliti i učiniti tvoje potomstvo brojnim poput zvijezda na nebu“

Razmišljala sam o Ivanu Pavlu 2., koji je ostao rano bez mame, o Maloj Tereziji, također bez mame i drugim svecima koji su postali sveti, a bili su bez roditelja. Rekoh, Bože, ako je tvoja volja da moja djeca rastu bez mame i ako će im to pomoći da se spase – neka bude! To je bilo presudno da konačno u razmatranju uzmem nož i sve te navezanosti odlučim žrtvovati svom Bogu. Jedinom Bogu!

Otpustili su me iz bolnice s terapijom za mijasteniju gravis. Na desno oko sam vidjela samo 10 %.

No, nikako se nisam pronalazila u simptomima te autoimune bolesti. Kada sam došla na kontrolu, neurolog mi je još povećao terapiju. Bilo mi je muka jer mi od terapije nije bilo bolje, a nisam htjela trudna uzimati te lijekove.

Otpustili su me iz bolnice s terapijom za mijasteniju gravis. Na desno oko sam vidjela samo 10 %. No, nikako se nisam pronalazila u simptomima te autoimune bolesti…

Kuma mi je rekla da će u Hotelu Atrijum u Splitu biti molitveni susret koji drže Kristofori i da pođem na molitvu za ozdravljenje. Nakon nagovora i slavljenja, oni koji su htjeli da se za njih moli izašli su na sredinu dvorane. Za mene je molio jedan muškarac. Rekla sam mu koji je moj problem. On je stavio ruku na moje oko i molio u jezicima. Nakon toga sam počivala u Duhu. Kad sam otvorila oči, vidjela sam bolje. A nakon nekoliko dana vidjela sam 90 %. Danas vidim skroz normalno.

Za mene je molio jedan muškarac. Rekla sam mu koji je moj problem. On je stavio ruku na moje oko i molio u jezicima. Nakon toga sam počivala u Duhu. Kad sam otvorila oči, vidjela sam bolje. A nakon nekoliko dana vidjela sam 90 %. Danas vidim skroz normalno.

Slava Isusu!

Kako kaže Psalam 96: Navješćujte svim narodima čudesa Gospodnja!

Trenutno pohađam Školu molitve i evo kroz nju sam dobila poticaj da konačno javno svjedočim kako je Gospodin učinio i ovo čudo i u mom životu.

Posvjedočila N. N. (Podaci poznati uredništvu.) Book.hr

Foto: Max kegfire; Shutterstock

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh