Najave

POMOĆ UDRUZI SAVAO

Apel p. Stjepana Ivana Horvata: Prikupljamo hranu za beskućnike Pater Stjepan poručio je da svoje donacije možete donijeti na njegovu adresu ili se dogovoriti, važno je da stignu do potrebitih

Foto: Humanitarna udruga Savao

 

Pater Ivan Stjepan Horvat putem svog Facebook profila uputio je apel za pomoć udruzi Savao koja skrbi o beskućnicima. Njegov apel u nastavku prenosimo u cijelosti:

„Već neko vrijeme volontiram s udrugom „Savao”, radi se o brizi za beskućnike i ljude slabijeg imovinskog stanja.

To izgleda tako da se utorkom i petkom nalazimo, pripremamo hranu i poslije to dijelimo na Glavnom kolodvoru u Zagrebu (za informacije o volontiranju javite se na fb Udruge Savao). Uvijek uz to dobiju i „paket hrane“ koji mogu ponijeti sa sobom, tu su obično dva-tri sendviča, voće, konzerva… Ove namirnice su trajne i beskućnicima koji spavaju i po napuštenim kućama, vagonima, parkovima… dobro dođu u trenucima kada ne mogu doći do pučke kuhinje (u kojima imaju osiguran ručak, a konzerve im dobro dođu za doručak ili večeru) ili kada nemaju druge mogućnosti za jelo.

Svoje donacije možete poslati ili dostaviti na moju adresu (Razgled 3, 10 000 Zagreb) od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati ili u neko drugo vrijeme po dogovoru, pa ću se pobrinuti da dođe do potrebitih. Znam da je nekima od vas nezgodno dostaviti ili poslati hranu i da će htjeti donirati prilog, to možete na račun udruge „Savao” IBAN:

HR8724020061100849037.

Hvala vam od srca!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh