Vijesti

UZ TJEDAN BRAKA

Američki bračni i obiteljski savjetnik Steven Green večeras u Zagrebu: „Bolji seks još danas” – predavanje o braku i bračnoj intimi koje će poboljšati vaš odnos sa supružnikom Predavanje započinje večeras u 19 sati u udruzi „Fokus“

Američki bračni i obiteljski savjetnik Steven Green večeras u Zagrebu: „Bolji seks još danas” – predavanje o braku i bračnoj intimi koje će pospješiti vaš odnos sa supružnikom

Steven Green, američki bračni i obiteljski savjetnik, večeras će u Zagrebu, u udruzi Fokus,  održati predavanje na temu „Bolji seks još danas”.

Predavač će progovoriti o razlozima zbog kojih pojedinci ulaze u brak, kao i o svetosti bračnoga poziva. Središnja tema Greenova predavanja odnosi se na intimni život partnera. Razlike u iskustvima, očekivanjima, razmišljanju i slično, mogu utjecati na intimu bračnih partnera.

Nadalje, progovorit će i o bračnom darivanju, odnosno – objasnit će kako zajedništvo, predanost partneru, buđenje strasti i duhovna intima utječu na seks te će odgovoriti na pitanje kako biti nesebičan u seksu. Svojim će savjetima pokušati pomoći bračnim partnerima da njihova bračna intima postane bolja.

Uz Greena, u Zagreb dolaze i Patrick Walsh te Randy Pettus, koji će biti dostupni za individualni razgovor (isključivo na engleskom jeziku). Patrik Walsh odgovarat će na pitanja vezana s temom kako dijete s posebnim potrebama/kroničnom bolešću utječe na brak, dok je Randy Pettus usmjeren na teme kako izgraditi novi brak nakon rastave, zatim kako vojna služba utječe na brak, te kako odgajati posvojeno dijete.

Predavanje započinje u 19 sati, a za sve sudionike osigurano je parkirno mjesto (tri sata) u trgovačkom centru Point.

Osim Zagreba, predavanja će se održati i u Zadru – 13. veljače u 19 sati (Hotel Kolovare, Bože Peričića 14), te u Splitu – 14. veljače u 19 sati (Tršćanska 28).

Više informacija možete dobiti pozivom na broj: 091 767 9925.

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Fotografija u članku: Steven Green, predavač

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh