Zanimljivosti

SLAVA KRISTU!

Alan Hržica održao veliki koncert u Domu Sportova Zanimljivo je istaknuti da su mnogi posjetitelji koncerta putovali iz raznih dijelova Europe – Austrije, Njemačke, Švicarske, Slovenije pa čak i iz daleke Francuske, samo kako bi bili dio ovog posebnog duhovnog događaja

Foto: Albert Horvat
In-eternum - katolički planer

Uključite se u našu Viber zajednicu.

Foto: Albert Horvat

Alan Hržica održao je veliki koncert moderne kršćanske glazbe u Dvorani Doma sportova u subotu, 28. 10. Posjetitelji su uživali u snažnom duhovnom iskustvu, slaveći Boga kroz molitvu i zvuke omiljenih duhovnih pjesama.

Cijeli bend unio je u Zagreb posebnu atmosferu kakvu često prenose u gradove diljem Hrvatske i Europe. Nastupili su i posebni gosti, među kojima su bili: Ivan Džanko, Vanessa Mioč, grupa Amorose, Nina Badrić, pater Sebastian Šujević i „Molitvena zajednica Srce Isusovo“.

Foto: Albert Horvat

Foto: Albert Horvat

Jedan od vrhunaca večeri bio je trenutak kada je Alan, uz pratnju grupe „Amorose”, premijerno izveo njihovu zajedničku novu pjesmu koja je izazvala oduševljenje prisutnih. Sudeći po reakcijama, velika je mogućnost da imamo novu hit pjesmu na hrvatskoj glazbenoj kršćanskoj sceni. Uskoro bi ta pjesma trebala ugledati svjetlo dana.

Foto: Albert Horvat

Foto: Albert Horvat

Zanimljivo je istaknuti da su mnogi posjetitelji koncerta putovali iz raznih dijelova Europe – Austrije, Njemačke, Švicarske, Slovenije pa čak i iz daleke Francuske, samo kako bi bili dio ovog posebnog duhovnog događaja.

Foto: Albert Horvat

Foto: Albert Horvat

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh