Čitamo knjigu

SNAGA ZAHVALJIVANJA

Ako u ovome uspijemo, možemo s pouzdanjem očekivati da Bog učini čudo u nama Nije lako priznati to brvno u svojem oku, svoju pravednost, samosažaljenje, ulogu koju igramo kao trajni mučenici

Foto: Shutterstock 

Nije lako zahvaliti za muža alkoholičara ili za nezainteresirano, neposlušno dijete. Nije lako voljeti nekoga tko kaže da ne želi našu ljubav. Nije lako priznati to brvno u svojem oku, svoju pravednost, samosažaljenje, ulogu koju igramo kao trajni mučenici.

Možemo li zahvaliti Bogu za dovođenje u naš život ljudi kojima je uloga ukazati na brvno u našem oku? Možemo li zahvaliti Bogu za njih, baš takve kakvi jesu i pogotovo za one stvari koje ih čine još težima za voljeti?

Možemo li priznati svoju nesposobnost da ih volimo zbog njihovih iritirajućih navika? Možemo li reći Bogu da ih želimo voljeti i tada se predati Njemu da nas preoblikuje tako da ih možemo savršeno voljeti, prema Njegovoj volji i planu koji ima za nas.

Ako u tome uspijemo, tada možemo s pouzdanjem očekivati da Bog učini čudo u nama.

Iz limitiranog izdanja popularne knjige „Snaga zahvaljivanja“ autorâ Merlina R. Carothersa. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Jednu od najpopularnijih knjiga unutar karizmatskog pokreta možete nabaviti ovdje.

 

L. M.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh