Aktualnosti

FR. IVAN DOMINIK ILIČIĆ

Ako ti svećenik ove godine ne dođe blagosloviti kuću, znači li to da tvoj dom neće biti blagoslovljen? U obitelji je otac na poseban način pozvan biti „svećenik“, a po krštenju svi vjernici imaju udjela u općem svećenstvu. Molite svakoga dana kako osobno, tako i zajednički u vašim obiteljima i bit će vam obilje Božjeg blagoslova...

Foto: Ivan Dominik  Iličić Facebook


 

Ove godine, zbog pandemije, možda po nekim župama blagoslov kuća neće biti moguć. No, znači li to da vaš dom neće biti blagoslovljen? Odgovor je dao fra Ivan Dominik Iličić. Ovako je napisao nakon blagoslova samostana svetog Jeronima u Rijeci:

„Kao što se inače ide u godišnji blagoslov obitelji tako se to čini i u samostanima i župama. Ove godine ako vam svećenik nažalost ne bude u mogućnosti doći u vaš dom, to ne znači da neće biti blagoslovljen ako je u njemu prisutna vaša molitva.

U obitelji je otac na poseban način pozvan biti „svećenik“, a po krštenju svi vjernici imaju udjela u općem svećenstvu. Molite svakoga dana kako osobno, tako i zajednički u vašim obiteljima i bit će vam obilje Božjeg blagoslova, ne samo vama nego i mnogima koje će te susresti i koji će doći k vama.“

Ivana Adamić, Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh