Osobni razvoj

OASIS IN TEMPORE

VIDEO O UNBOUND MOLITVI! Pater Šujević: Pomogla mi je da shvatim dubine ispovijedi Što je, kome treba i što čini... Izdvojite sat vremena za sjajan podcast Oasis in tempore i saznajte više o Unbound molitvi. Možda je to baš ono što tebi treba

oasis in tempore unbound molitva

Foto: Screenshot

 

U podcastu Oasis in tempore govorili su o molitvi Unbound. Petar Jurčević ugostio je Tinu Ljubenkov, Nacionalnu koordinatoricu Službe za evangelizaciju srca – Unbound KKODS-a, patera Sebastiana Šujevića i voditelja Unbound molitve za Hrvatsku Mateja Živkovića koji su govorili o pet ključeva kako ući u slobodu djeteta Božjeg, ali i podijelili svoja iskustva i svjedočanstva s gledateljima o Unbound molitvi.

Unbound molitva bavi se osobom – da osoba kroz Unbound upozna istinu Evanđelja. Pristup Unbounda je cjelokupan pristup osobi pa obuhvaća i iscjeljenje unutarnjih rana, naglasio je pater Šujević.

KRENI NA UNBOUND PUTOVANJE Molitvom evangelizacije srca – do slobode i do susreta s Ocem 

Njihov razgovor, dva divna svjedočanstva sestara koje su prošle Unbound molitvu a koje smo imali priliku čuti u podcastu, približit će vam ovu molitvu i možda otkriti da je to ono što i vama treba. Za sva pitanja vezana uz Unbound, materijale, smjernice, svjedočanstva i ostalo možete se obratiti na: [email protected]

Pogledajte emisiju u cijelosti:

 

 

 

Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje - John Loren Sandford i Mark Sandford

O temi unutarnjeg ozdravljenja i oslobođenja čitajte i u knjizi “Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje”, autora Johna Lorena Standfora i Marka Standforda.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh