Evangelizacija

MOLITVA

KRENI NA UNBOUND PUTOVANJE Molitvom evangelizacije srca – do slobode i do susreta s Ocem U Unbound molitvi fokus je na priču osobe i njeno srce dok joj se pomaže primijeniti istine evanđelja

U Unbound molitvi fokus je na priču osobe i njeno srce dok joj se pomaže primijeniti istine evanđelja

Foto: Pixabay

 

O Unboundu

Unbound je molitva evangelizacije srca koja koristi istinu evanđelja kako bi nas dovela do slobode i susreta s Ocem. Unbound nas uči kako slušati i djelovati po Pet ključeva (Five keys), dok tražimo veću i dublju slobodu za nas osobno i dok pomažemo drugima da učine isto. Svaki ključ predstavlja Biblijski temelj i smjernicu koja nas vodi u dublju slobodu. Pet ključeva čine:

  1. Pokajanje i vjera
  2. Opraštanje
  3. Odricanje
  4. Autoritet
  5. Očev blagoslov

Cilj Unbound molitve je pomoći ljudima iskusiti slobodu u Isusu Kristu kako bi živjeli slobodni znajući da su ljubljena djeca vječnog Oca. U Unbound molitvi fokus je na priču osobe i njeno srce dok joj se pomaže primijeniti istine evanđelja. Evanđelje je dar, ono budi nadu, poziva svakog od nas i svim ljudima nudi spasenje.

Prije nego započnete vaše Unbound putovanje, molimo vas da pročitate službene Unbound smjernice izdane od strane KKODS-a.

Sva pitanja vezana uz Unbound, materijale, smjernice, svjedočanstva i ostalo, možete uputiti na e-mail adresu: [email protected]

Formacija

Unbound formacija ima za cilj pomoći ljudima prihvatiti slobodu koju imamo u Kristu. Kroz konkretne primjere naučiti prepoznavati obrasce razmišljanja i ponašanja koji su prepreka iskustvu Božje ljubavi. Bilo da želite povremeno služiti bližnjima, ili ste dio službe koja već moli Unbound, Bog nas uvijek poziva dublje, a naše znanje uvijek može rasti. Uz teorijsko znanje i praktične primjere, formacija će vam pomoći usavršiti suosjećanje, poniznost, pouzdanje u Duha Svetoga, te osnažiti vašu vjeru. Naučiti ćete kako se koristiti Unbound modelom i Pet ključeva (Five keys) kako bi pomogli drugima živjeti slobodu u Kristu.

Tko sve može na Unbound formaciju? Unbound formacija je za sve koji žele naučiti služiti se Pet ključeva (Five keys) kako bi pomogli drugima, za svećenike kao i vjernike laike.

Preporučamo vam da pročitate i jedno snažno svjedočanstvo sa stranice Muževni budite: Molitva UNBOUND – „cjepivo“ za oprost iz dubine srca

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh