Duhovnost

365 DANA S DUHOM SVETIM

Znam zašto nam treba Duh Sveti Zahvaljujući riječi Božjoj i dubokoj skrušenosti, razumio sam da je on neophodan ako se želi poput Isusa ljubiti Nebeskoga Oca

Foto: BrankaVV, Shutterstock

 

U taj isti čas uskliknu Isus u Duhu Svetom: „Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da, Oče! Tako se tebi svidjelo. Sve mi preda Otac moj i nitko ne zna tko je Sin – doli Otac; niti tko je Otac – doli Sin i onaj kome Sin hoće da objavi.” (Lk 10, 21–22).

treba imati njihovu uzajamnu ljubav

Mnogo godina sam se pitao zašto mi je potreban Duh Sveti… Zahvaljujući riječi Božjoj i dubokoj skrušenosti, razumio sam da je on neophodan ako se želi poput Isusa ljubiti Nebeskoga Oca. Želi li se ljubiti Nebeskoga Oca poput Isusa, tada treba imati njihovu uzajamnu ljubav. Ljubav između Oca i Sina jest Duh Sveti. Bez Duha Svetoga nemoguće je ljubiti Nebeskoga Oca poput Isusa. Želiš li ljubiti Oca cijelim srcem, tvoje se srce mora ispuniti Duhom Svetim.

Iz knjige „365 dana s Duhom Svetim“ , autora o. Augustyna Pelanowskog, OSPPE. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. 

Više o knjizi pročitajte ovdje. Kupiti ju možete putem webshopa naše Biblioteke Figulus.

Za Book.hr priredila M. V., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh