Duhovnost

USREĆITI BOGA

Želiš li početi učiti od Boga kako biti sretan? Vjerujem u to da je Bog sreća i da on želi da ja proživim sretno svoj život, što, naravno, ne isključuje patnju, jer moguće je biti sretan usprkos patnji

Foto: Ruslan Huzau, Shutterstock

Foto: Ruslan Huzau, Shutterstock

 

(…)
Moje pitanje glasi: Želiš li početi učiti od Boga kako biti sretan? Ja ne želim biti nesretan čovjek. Ne želim živjeti svoje kršćanstvo kao nekakav oblik patnje i tuge. Vjerujem u to da je Bog sreća i da on želi da ja proživim sretno svoj život, što, naravno, ne isključuje patnju, jer moguće je biti sretan usprkos patnji. Za mene je vjera egzistencijalno stajalište, način postojanja na ovom svijetu, sve dok ga ne ostavim iza sebe. Vjerujem da ću na tom putu vjere doći do sreće. Vjerujem također da mogu biti sretan samo tada kada usrećujem druge oko sebe, ali prije svega kada usrećujem Boga.

Nastavak pročitajte u knjizi „Usrećiti Boga“ autora p. Augustyna Pelanowskog. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isljučivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh