Duhovnost

ZAŠTO BOG VOLI OTKUPITELJSKU PATNJU

Zdravstvene poteškoće – kako ih možemo iskoristiti na dobrobit drugih Jedna teško bolesna osoba je jednom upitala svetu Bernardicu zašto ne može umrijeti i biti slobodna od svoje boli. Bernardica joj je rekla da Bog želi za nju da prikazuje svoje trpljenje za spasenje duša. Traži li On to i od tebe?

Zdravstvene poteškoće - kako ih možemo iskoristiti na dobrobit drugih

Foto: Pixabay

 

„Nećeš biti dobrog zdravlja.“ (Dn 1464)

Razmatranje

Većina ljudi ima neku zdravstvenu poteškoću, ili više njih. Neki trpe od ozbiljnih bolesti poput raka, a svi mi redovito imamo neku vrstu bolova, upala ili prehlada. Trošimo milijarde kuna kako bismo se osjećali bolje, često bez ikakve koristi. Gorka stvarnost je, kao što je Isus rekao Faustini, da nećemo biti dobrog zdravlja, barem ne cijeloga života. Umjesto da neprestano tražimo novi lijek, možemo iskoristiti naše trpljenje na dobrobit drugih.

Jedna teško bolesna osoba je jednom upitala svetu Bernardicu zašto ne može umrijeti i biti slobodna od svoje boli. Bernardica joj je rekla da Bog želi za nju da prikazuje svoje trpljenje za spasenje duša. Traži li On to i od tebe?

Molitva

Isuse, prikazujem ti boli svog života za duše koje su najpotrebnije tvoga milosrđa.
Isuse, smiluj se nama i cijelome svijetu.

Neka ti ova knjiga pomogne iskusiti neshvatljivu ljubav koju Isus ima prema tebi i tvojim bližnjima! Autorica

 

Iz dana u dan u knjizi učimo: kako su čudesne dubine Isusove beskonačne i neizmjerne ljubavi prema nama kako razlučiti Božju volju za svoj život kako je čistilište stvarno, važno i blagoslov načine iscjeljenja naših obitelji po otajstvu Božjeg milosrđa kako koristiti krunicu Božjeg milosrđa za sve svoje materijalne i duhovne potrebe uključujući obraćenje grešnika, ublažavanje Božjeg gnjeva, tješenje umirućih i pronalaženje utjehe usred patnje…

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

Kupiti ju možete ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh