Razno

'VI PITATE, MI ODGOVARAMO'

Zašto bismo trebali biti zahvalni za teška vremena?

Foto: Shutterstock

 

Mladi iz Eho projekta ovoga puta odgovaraju na pitanje kako preživjeti krizu koja se događa u svijetu.

Već nekoliko tjedana živimo u nešto drugačijim uvjetima, mnogo se toga promijenilo, na oprezu smo, a mnogi i u strahu… Možda nam se čini da Bog u teškim situacijama zatvara oči, ne znamo kako postupiti i što misliti. Je li moguće nešto naučiti iz takvih situacija i zašto su one zapravo dobre za nas?

 

Bez teških vremena i kušnji, ne možemo shvatiti za što smo spremni. Sve te situacije pomažu nam da ojačamo. Lako je biti dobar kada je sve dobro. Kada nastaje kriza tada pokazujemo kakvi smo. Bez tih kušnji ne znamo vjerujemo li dovoljno!

U tim trenucima Bog nam je najbliži. Bog nas sada priprema za nešto novo i nešto više.

 

ŠALJITE PITANJA!

Potičemo vas da im i dalje šaljete pitanja. To možete učiniti na njihovom profilu Eho projekt na Instagramu ili Facebooku, ili e-mailom na: [email protected].

 

Također vas potičemo da se pretplatite na YouTube kanal Eho projekt (besplatno je!) kako biste dobivali obavijesti o novim videima, kojih će, kako saznajemo, biti još mnogo!

 

„Učimo zajedno o vjeri, upoznajmo ju i širimo!“ – poručuju mladi iz Eho projekta.

Priredila Tea Tišljarić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh