Aktualnosti

MIROLJUBIVO BDJENJE

Započela je korizmena kampanja inicijative ’40 dana za život’ Organizatori pozivaju: „Počelo je bdjenje za one najmanje među nama! Pridruži se i ti, 40 dana je pred nama – bio radnik prvog ili zadnjeg sata – svaka minuta tvog vremena je dragocjena i može spasiti život"

Foto: Giu Vicente, Unsplash

Foto: Giu Vicente, Unsplash

 

Na Čistu srijedu, počela je još jedna kampanja miroljubivog bdjenja inicijative 40 dana za život, i trajat će do 24. ožujka, u 36 hrvatskih gradova na 38 mjesta bdjenja.

Obilježit će je pokornički križni putevi, predavanja, tribine, a prije svega ustrajno bdjenje za spas nerođenih i prestanak pobačaja u našem narodu.

Ova je kampanja u znaku 10. godišnjice Inicijative u Hrvatskoj, kao i 10. rođendana udruge Hrvatska za Život pod kojom Inicijativa djeluje, a koji će se raznim događajima obilježavati kroz cijelu 2024. godinu.

„Ako se ponizi moj narod na koji je prizvano ime moje i pomoli se i potraži lice moje i okani se zlih putova, ja ću ga tada uslišati s neba i oprostiti mu grijeh i izliječit ću mu zemlju.“ (2 Ljet 7, 14)

Organizatori su za zaštitnika kampanje izabrali bl. Alojzija Stepinca, kojem se utječu već deset godina, a citat koji će pratiti ovu kampanju je glavni moto Inicijative u svijetu: „Ako se ponizi moj narod na koji je prizvano ime moje i pomoli se i potraži lice moje i okani se zlih putova, ja ću ga tada uslišati s neba i oprostiti mu grijeh i izliječit ću mu zemlju.“ (2 Ljet 7, 14)

Sve lokacije bdjenja mogu se pronaći na stranici ovdje.

Organizatori pozivaju: „Počelo je bdjenje za one najmanje među nama! Pridruži se i ti, 40 dana je pred nama – bio radnik prvog ili zadnjeg sata – svaka minuta tvog vremena je dragocjena i može spasiti život.“, navodi se na stranicama 40 dana za život.

Izvor: 40dana za život.com

Za Book.hr priredila A .P.

Ako se zaista želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista) ispod imate kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu  ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh