Osobni razvoj

KRALJ KOJI TE DRŽI ZA RUKU

Zamoli me i pomazat ću tvoje ruke Dao sam ti te prekrasne ruke da dirnu druge mojom ljubavlju i dok se koristiš svojim rukama radeći za moje kraljevstvo

Foto: Unsplash

 

Tvoje su ruke prekrasne jer sam ih ja blagoslovio. Htio bih da ih uzdišeš prema nebu i hvališ me. Zamoli me i pomazat ću tvoje ruke da iscjeljuju one koji pate i pomažu one u potrebi. Dao sam ti te prekrasne ruke da dirnu druge mojom ljubavlju i dok se koristiš svojim rukama radeći za moje kraljevstvo, blagoslovit ću te u svemu što činiš. To je povlastica, moja princezo, imati takvu moć na raspolaganju.

Budi sigurna da, dok svojim rukama pomažeš drugima, ja, tvoj kralj, dotaknut ću svojom rukom sva područja tvojeg života

Mogu učiniti nevjerojatne stvari po tebi kad se vjerno držiš mojih obećanja. Budi sigurna da, dok svojim rukama pomažeš drugima, ja, tvoj kralj, dotaknut ću svojom rukom sva područja tvojeg života. Samo nastavi pomagati svijetu, ljubavi moja, i pomaži mu da spozna da sam ja stvaran. Osloni se na moju ruku i znaj da te nikada neću napustiti.

Voli te

tvoj Kralj, koji te drži za ruku

Ulomak je iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh