Razno

SESTRE KARMELIĆANKE BLAGOSLIVLJAJU DOBROČINITELJE

Zahvaljujući vašoj darežljivosti, dragi ljudi, kreće sanacija Kuće svete Male Terezije! Počinje obnova Kuće za nezbrinutu djecu na zagrebačkom Vrhovcu, koju vode sestre karmelićanke: „Neka na svakog darovatelja, zaštitnica dječjeg doma sveta Mala Terezija izlije obilnu kišu milosti i mirisnih latica Božje ljubavi!“

Foto: sestre karmelićanke

 

Potres koji je prije više od mjesec dana pogodio grad Zagreb, uzrokovao je velika oštećenja na Kući svete Male Terezije. Zbog velikih oštećenja, o kojima smo izvještavali,  štićenici i djelatnici su morali iseliti iz prostorija u kojima su živjeli i radili.

Sve sestre karmelićanke BSI zajedno sa djecom zahvaljuju na darežljivosti, podršci i konkretnoj gesti ljubavi!

Zahvaljujući dobrim ljudima, koji su i ovaj put pokazali zajedništvo i solidarnost s onima koji su najranjiviji među nama – s nezbrinutom djecom bez odgovarajuće roditeljske skrbi – prikupljena su sva potrebna sredstva za obnovu Kuće.

„Svim divnim ljudima koji su prema svojim mogućnostima donacijski podržali obnovu Kuće svete male Terezije za nezbrinutu djecu na zagrebačkom Vrhovcu 29, koja je stradala u potresu, sve sestre karmelićanke BSI zajedno sa djecom zahvaljuju na darežljivosti, podršci i konkretnoj gesti ljubavi. Neka na svakog darovatelja, zaštitnica dječjeg doma sveta Mala Terezija izlije obilnu kišu milosti i mirisnih latica Božje ljubavi. Svakodnevnom molitvom Vas pratimo i od srca zahvaljujemo što možemo započeti sanaciju zgrade.“

Vaše moliteljice sestre karmelićanke Božanskog Srca Isusova

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh