Vijesti

‘VRIJEME ZA OBITELJ’ // U Zagrebu se održava 46. ljetna obiteljska škola – evo što vas očekuje

U Zagrebu se održava 46. ljetna obiteljska škola – evo što vas očekuje

46. obiteljska ljetna škola održava se u prostorijama Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (Jordanovac 110) od 24. do 26. kolovoza

‘Vrijeme za obitelj’

Ovogodišnja ljetna škola, nudi program koji može pomoći obitelji da se prepozna kao mjesto gdje čovjek najkorisnije provodi vrijeme – darujući ga najbližima i tako izgrađujući i sebe. Tko misli da nema dovoljno vremena, neka dođe naći ga, a tko ne zna što bi s njim, neka nauči kako ga iskoristiti! Tema je ovogodišnje škole Vrijeme za obitelj.

Kao i proteklih godina, organizirano je čuvanje i animacija djece, kao i rad s mladima. Zbog ograničenih mogućnosti smještaja za sudionike izvan Zagreba potrebno je prijaviti se, a molimo roditelje da sa sobom povedu samo onu djecu koju ne mogu nikomu povjeriti.

Smještaj i prijave

Participacija u troškovima punog pansiona za odraslu osobu (smještaj u gradu) vrlo je povoljna kao i do sada. Predškolska djeca ne plaćaju participaciju.

Predbilježbe i eventualna pitanja prima mogu se uputiti gđi mr. sc. Veroni Sučić (098/475- 301; e-mail: [email protected]) ili iznimno p. Nikoli Stankoviću (098/ 38 40 30; e-mail: [email protected]).

Program

Više o programu saznajte OVDJE. Program se može pratiti i djelomično. Ulaz u predavaonicu je slobodan!

Izvor:  Laudato.hr (Ffdi.unizg.hr)

Priredila: Gabriela Jurković (Book.hr)

Najčitanije

Na vrh