Duhovna glazba

NEKA TI ZAHVALJUJU

VIDEO Zahvali i ti Gospodinu s novom pjesmom Božje pobjede Neka ti zahvaljuju, nova je pjesma Božje pobjede čiji je tekst napisala Romana Bilaver, a inspiriran je psalmom 138. Poslušajte, uživajte, zahvaljujte

božja pobjeda

Foto: Božja pobjeda

 

Nakon niza akustičnih izdanja u projektima Pjesme sa susreta i BP Basic, Božja Pobjeda donosi i jednu novu studijsku pjesmu. Radi se o pjesmi Neka ti zahvaljuju, nadahnutoj Svetim pismom, točnije Psalmom 138. Moderan aranžman koji odiše svježinom podsjeća na ljetne hitove. Produkciju su radili Grgur Sesar i Petar Buljan.

Jednaku svježinu pružaju i kadrovi spota koji prikazuju ljepotu svega stvorenog i čovjeka koji promatrajući svijet oko sebe počinje slaviti Boga. Uživajte u ljepoti Like, Baških Oštarija, Masleničkog mosta, Tulove grede i Paklenice.

Neka i vas ova pjesma prati na ljetnim putovanjima – dok otkrivate ljepote raznih krajolika, zahvaljujte Gospodinu na njima i slavite ga.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh