Svijet

DOKUMENTARAC MATTA WALSHA

VIDEO Uznemirujuće: Što su to napravili, što to rade našoj djeci?! Sadržaj je uznemirujuć, ali smatramo ga važnim za pogledati kako biste bili svjesni borbe u kojoj se nalazimo

Foto: Screenshot, Daily Wire/What is a woman

 

„Što je žena?“ američki je online film iz 2022. o rodnim i transrodnim pitanjima koje predstavlja konzervativni politički komentator Matt Walsh, a objavio ga je The Daily Wire. Dokumentarac je režirao Justin Folk.

Matt Walsh odlazi na putovanje pokušavajući ispitati logiku iza pokreta rodne ideologije. U ovom kratkom isječku pred vama, s hrvatskim prijevodom, Mattova sugovornica otkriva šokantne detalje kako je sve počelo… Kako i ona kaže, „neizrecivo je ono što su ti ljudi (Alfred Kinsey i John Money) uradili našoj djeci”…

Ulomak koji vam donosimo jest uznemirujuć, ali smatramo ga važnim za pogledati kako biste bili svjesni borbe u kojoj se nalazimo. Također, na linku možete pogledati besplatno prvih 15 minuta dokumentarca.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh