Razno

THE SIMS 4

Popularna videoigra, namijenjena djeci od 12 godina, ima nove značajke: dodaj ožiljak od operacija promjene spola Kreatori igre 'Sims' su najavili novo ažuriranje koje ima opciju učiniti tinejdžerski lik nebinarnim ili transrodnim tako što će mu dati dvostruke ožiljke od mastektomije i poveze na prsima...

Foto: Screenshot, Twitter/Sims

 

Popularna video igra „The Sims 4”, namijenjena djeci starijoj od 12 godina, odnedavno ima nove značajke koje korisnicima, između ostalog, omogućuju stvaranje likova koji imaju ožiljke na koži od operacija promjene spola.

„The Sims 4” igra simulacije života koja korisnicima omogućuje da „stvore jedinstveni svijet” kako bi se izrazili i „prilagodili svaki detalj”, najavila je, prije nekoliko dana, nove značajke na svom Twitter računu.


Značajke, osim spomenutih ožiljaka od operacije promjene spola (mastektomija) uključuju i mogućnost dodavanja „medicinskih nosivih predmeta” kao što su „veziva” koja izravnavaju grudi te odjeća za oblikovanje koja stvara izbočinu u donjem rublju tako da ženski likovi koji se identificiraju kao muškarci mogu izgledati kao muškarci s genitalijama, te donje rublje za muškarce koji se žele identificirati kao žene, kojim „sakrivaju” svoje genitalije, prenosi Christian post.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh