Aktualnosti

PATRICIA SANDOVAL U EMISIJI 'INFORME PROVIDA'

[VIDEO] POTRESNO: Dvije aktivistice u SAD-u snimile tijela pobačene djece koja se kasnije koriste za istraživanja ili se spale Snimka je potresla sve koji su ju pogledali. Voditeljica emisije 'Informe ProVida' razgovarala je o tome s Patricijom Sandoval, autoricom knjige 'Preobražena' koja je ispričala više o cijelom slučaju.

[VIDEO] POTRESNO: Dvije aktivistice u SAD-u snimile tijela pobačene djece koja se kasnije koriste za istraživanja ili se spale

Foto: Screenshot

 

U Washington DC-u pronađeno je pet tijela djece pobačene u visokom stupnju trudnoće, koja su trenutno kod forenzičara, a aktivisti za život fotografirali su ih kako bi ukazali na brutalnost pobačaja.

„Na dan navještenja Blažene Djevice Marije, dvije aktivistice za život odlučile su moliti se ispred klinike za pobačaje, u kojoj se pobačaji vrše tijekom trećeg tromjesečja. Došle su kod klinike i primijetile da je stigao kombi koji kupi medicinski otpad. Vidjele su vozača koji silazi i ulazi u kliniku, te izlazi s kutijom u ruci. Otrčale su k njemu, kod kombija, i rekle mu: ‘Znate li što imate u kutiji?’“ – ispričala je Patricia, a što se dalje dogodilo možete poslušati:

„Trent Horn doista zna kako navesti ljude na razmišljanje i razgovor o pobačaju. „Uvjerljivo ZA život“ neprocjenjiv je priručnik za svakoga tko želi postati vještiji u obrani ljudskosti nerođenih.“

Lila Rose, Predsjednica, Live Action

Knjigu, u izdanju Kyriosa, možete nabaviti ovdje.

Izvor: Rosa Mistica

Odabrala: Magdalena Vlaho; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh