Ljubav

PRILIKA ZA SUSRET

VIDEO Poticaj za sve koji žele katolički brak „Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi" (Prva poslanica Korinćanima 13,4-7)

Foto: Tom Wang, Shutterstock

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Foto: Tom Wang, Shutterstock

Ako se još uvijek premišljate trebate li se prijaviti na 2. susret donosimo vam poticaj da se ohrabrite i predomislite. Katolička udruga „Prilika za Susret” i internetska platforma katSus.org u suradnji s Nacionalnim svetištem sv. Josipa u Karlovcu organiziraju 2. nacionalni susret osoba otvorenih za katolički brak pod geslom „Evo činim sve novo!” Susret će se održati  4. studenog 2023. i bit će to 2. po redu susret osoba otvorenih za katolički brak.

‚Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi”
(Prva poslanica Korinćanima 13,4-7)

Prijavite se ovdje.

—> Otvoren si za katolički brak? Dođi na susret 4. studenog u Karlovac

—> Poslušajte svjedočanstva koja će vas potaknuti da se prijavite na susret za samce otvorene za katolički brak u Karlovcu

 

„Pogledaj kako je bilo na 1. nacionalnom susretu prošle godine u Karlovcu 😃Ohrabri se! Prijavi se! Ovo je Prilika baš za tebe ❤️”, poručuju putem društvenih mreža.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Prilika za Susret (@prilikazasusret)

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh