Najave

„EVO ČINIM SVE NOVO!"

Otvoren si za katolički brak? Dođi na susret 4. studenog u Karlovac Duhovno vodstvo na susretu su mons. Antun Sente, rektor Nacionalnog svetišta sv. Josipa u Karlovacu te velečasni Ivan Begović, župnik župe Preslavnog Imena Marijina, Retkovci

Foto: ViDI Studio, Shutterstock

Foto: ViDI Studio, Shutterstock

Katolička udruga „Prilika za Susret” i internetska platforma katSus.org u suradnji s Nacionalnim svetištem sv. Josipa u Karlovcu organiziraju 2. nacionalni susret osoba otvorenih za katolički brak pod geslom „Evo činim sve novo!” Susret će se održati  4. studenog 2023. i bit će to 2. po redu susret osoba otvorenih za katolički brak. Susret će trajati od 10 do 19 sati.

Dobna granica osoba koje mogu prisustvovati susretu je između  27. i 50. godine života.

Prijavi se ovdje.

Na susret se mogu prijaviti osobe koje su u mogućnosti sklopiti sakrament ženidbe u Katoličkoj crkvi: samci/ice, udovci/ice, rastavljene osobe koje imaju crkveno razrješenje braka (ili ako je u postupku), rastavljene osobe koje nisu bile u crkvenom braku.

Duhovno vodstvo na susretu su mons. Antun Sente, rektor Nacionalnog svetišta sv. Josipa u Karlovacu te velečasni Ivan Begović, župnik župe Preslavnog Imena Marijina, Retkovci.

Teme predavanja:

Duhovne i emotivne zapreke u pronalasku partnera

Što znači priprema za sakrament ženidbe

„JA” ili Bog?

Gostujući predavač je psihologinja dr. Darija Salopek Žiha, a tema njezinih predavanja su: Psihologija braka i obitelji – zapreke i snage u meni, Psihološki aspekti samačkog života nasuprot života u dvoje.

Zadnji dan prijave/uplate je 1. 11. 2023.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Prilika za Susret (@prilikazasusret)

Sve osobe koje žele sudjelovati na susretu, ali ne mogu zbog financijskih razloga (nezaposleni, osobe slabijeg imovinskog stanja, osobe s invaliditetom) neka se jave na e-mail [email protected].

Za dodatne upite kontaktirajte: [email protected] [email protected]

Društvene mreže Prilike za susret:

Instagram

Facebook

Za Book.hr priredila A. P.

Za dodatnu pripremu za ovaj susret, a i za one već u braku kao podsjetnik, preporučujemo knjigu „Brak: otajstvo vjerne ljubavi“, autora Dietrich von Hildebranda. Knjigu možete kupiti ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh