Humor

NEPOVJERLJIV PAS

VIDEO Pas ne da svoj štap makar morao visjeti Ponekad, baš poput ovog psa, čvrsto držimo svoj štap, ne puštamo jer ne vjerujemo da će se Gazda pobrinuti za njega

VIDEO Pas ne da svoj štap makar morao visjeti s njim

Foto: Pixabay/Screenshot

 

Želim da mi predaš svoju muku, svoje brige i svoje strahove. Želim da mi se predaš kao što se malo dijete predaje svojemu ocu i svojoj majci.
Dopusti mi da ja odlučim što je najbolje za tebe. Meni prepusti odluku o tome hoću li te ozdraviti, hoću li ti olakšati boli, hoću li dati smisao tvojem trpljenju, hoću li te uzeti k sebi…
Ako se ništa ne promijeni i ako umreš razočaran, budi siguran da se to tako neće dogoditi zato što ti iz nekih svojih razloga nisam htio pomoći, već zato što nisi imao dovoljno povjerenja u moju dobrotu.

Kad mi se predaš, tvoje će srce biti ispunjeno mirom i dubokom nutarnjom radošću; iskusit ćeš da si voljen i da voliš

Nikoga, tko je meni predao svoj život, nisam razočarao.
Kad mi se predaš, ja ću ti biti važniji od onoga čemu se od mene nadaš, vječnost će ti biti važnija od sadašnjosti.
Kad mi se predaš, tvoje će srce biti ispunjeno mirom i dubokom nutarnjom radošću; iskusit ćeš da si voljen i da voliš.
Predaj mi se!
Hoćeš li?

Ulomak je iz knjige „Želim da živiš“ autora Josipa Lončara. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje. Kupiti ju možete ovdje.

Osim tiskanog izdanja, knjiga je dostupna u EPUB formatu i možete ju čitati ali i slušati na svom mobitelu, tabletu i/ili računalu. Besplatno preuzmite ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh