Brak i odnosi

BOGU HVALA!

VIDEO Mladenci predivno slave Gospodina na vjenčanju Svoja ću koljena pred Tobom saviti nikome drugome neću se klanjati... Ako netko može novi život dati mi, ako može bezuvjetno mene ljubiti! Samo Isus može to učiniti, zato ću mu vjerna ostati...

Foto: Olivia Bauso, Unsplash

Foto: Olivia Bauso, Unsplash

Društvene mreže je oduševio video mladenaca koji slave Boga. Mladenci Andrea i Marko emotivni su pjevali poznatu duhovnu pjesmu „Svoja ću koljena” . Zahvaljujući umijeću Foto Light Studio Weddingsa video je dostupan svima nama. Mladenci su nam podarili divan podsjetnik kako su Bog i poniznost potrebni za dobar brak. A kada tako ulaze u njega, uz Božju pomoć imat će i obilje blagoslova u svom zajedničkom životu.

Pogledajte:

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Foto Light Studio Weddings (@fotolightstudio)


Mladencima želimo blagoslovljen brak, a svima nama podsjetnik:

„Svoja ću koljena pred Tobom saviti nikome drugome neću se klanjati…

Ako netko može novi život dati mi, ako može bezuvjetno mene ljubiti!

Samo Isus može to učiniti, zato ću mu vjerna ostati…

Svoja ću koljena pred Tobom saviti i nikome drugome neću se klanjati!”

Za Book.hr priredila A. P.

Kratka dnevna molitva i poticaj

Na Facebooku i Instagramu (stranica „Ljubav i poštovanje“) svaki dan možete pronaći kratku molitvu i poticaj koji vam može poslužiti kao izvrsno „oružje“ za obranu vaše obitelji i za vaše osobno posvećenje. Ovdje se možete prijaviti ako želite svakodnevnu molitvu i poticaj primati na e-mail adresu.

Uz svakodnevno usmjerenje, kratku molitvu i poticaje, saznat ćete o braku i svome supružniku, ali i sebi puno toga što će Vam koristiti da obnovite ili čak spasite brak. Za sve to treba vam svega pet minuta. Potičemo vas, naravno, da odvojite i koju minutu više za sebe i svoju obitelj.

Također, preporučujemo knjigu „5 minuta za brak, vezu i obitelj” koju možete nabaviti putem webshopa naše Biblioteke Figulus ovdje.

Prođite i „15-dnevni plan za brak“. Više o njemu možete saznati ovdje.

Donosimo vam i „Molitvu za obnovu i iscjeljenje braka i obitelji” po kojoj možete, povremeno ili često, donositi pred Gospodina sebe, svoj brak, svoju djecu i moliti za obnovu i iscjeljenje. Molitvu pisanu u ženskom rodu možete pročitati ili preuzeti ovdje, a u muškom rodu ovdje.

Sami odlučujemo hoćemo li živjeti u razočaranju, optuživanju, nezadovoljstvu – ili ćemo se aktivirati i početi moliti za svoj brak i obitelj. Odlučimo se i krenimo zajedno.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh