Osobni razvoj

O EGZISTENCIJALNOM STRAHU - STRAHU OD SMRTI

VIDEO Don Josip Radić: Kako živjeti bez straha i očaja Svi ćemo drugačije razmišljati kada dođe onaj čas. Zato, Bog nas danas poziva da se okrenemo Njemu, hrabro. Da stavimo Boga i nebo na prvo mjesto i da u tom duhu otvorenosti, s pogledom na nebo, živimo ovaj život.

Foto: snimka zaslona

 

Don Josip Radić je poznat po duhovnim nagovorima, pružanju pomoći ljudima kroz osobne duhovne razgovore te vođenju duhovnih obnova.  Njegove propovijedi i nagovori dostupni su na YouTubeu, na kanalu Omnia Deo.

U nagovoru “Kako živjeti bez straha i očaja” don Josip govori o egzistencijalnom strahu – strahu od smrti. “To je nezaobilazna točka svakog ljudskog života”, kaže.

“Neka se ne uznemiruje srce vaše! Vjerujte u Boga i u mene vjerujte! U domu Oca mojega ima mnogo stanova. Da nema, zar bih vam rekao: ‘Idem pripraviti vam mjesto’? Kad odem i pripravim vam mjesto, ponovno ću doći i uzeti vas k sebi da i vi budete gdje sam ja. A kamo ja odlazim, znate put.” (Iv 14,1-4)

Poslušajte nagovor:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh