Razno

EMOTIVNO I DIRLJIVO

VIDEO Dirljivi prvi ples; Jose je samo želio zagrliti svoju Lucu „Svi mi imamo tisuću želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće!"

Foto: Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

Na društvenim mrežama je osvanuo predivan video mladenaca iz Zadra. Mladenci su odlučili imati prvi ples uz pjesmu  Tomislava Ivčića „Najljepša si”. Mladoženja je u invalidskim kolicima, a u pomoć su mu priskočili prijatelji. Kako bi mogao zagrliti svoju odabranicu prijatelji su ti koji su ga podignuli iz kolica.

„Svi mi imamo tisuću želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je uslijedilo, nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sreće, zahvalnosti…”, navodi se u objavi na Instagramu.

Zahvaljujući dalmatinskapisma i nas.zadar imamo prilike svjedočiti ovom predivnom videu:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DALMATINSKA PISMA (@dalmatinskapisma)

Josin brat Mate za RTL je rekao: „Iznimno nam je drago što Joso može biti i postaje primjer i inspiracija svima koji se nalaze u sličnoj situaciji” te nadodao:

„Dragi ljudi, svi vi koji ste zdravi, cijenite svaki korak koji napravite, a vi drugi znajte ljubav sve podnosi i nikad ne prestaje”.

Izvor videa:dalmatinskapisma i nas.zadar

Za Book.hr priredila A. P.

Preporučujemo knjigu „Tri koraka do prave ljubavi. Smjernice za one koji traže ljubav svog života“, autorice Debre Fileta, licencirane stručne savjetnice i autorice brojnih članaka i knjiga o vezama i braku.

Knjigu do 22. prosinca možete nabaviti po sniženoj cijeni na webshopu naše Biblioteke Figulus ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh