Aktualnosti

ANTE BEKO

VIDEO ‘Igraj Hrvatska, mi ćemo za tebe moliti, Bog te blagoslovio’ Pjesma inspirirana riječima Zlatka Dalića te vlastitim vjerovanjem u Boga i podrškom Vatrenima

hrvatska zastava

Foto:  Niels Bosman, Unsplash

 

Glazbenik Anto Grgić-Matković (Beko) predstavlja svoju  navijačku pjesmu, inspiriranu riječima Zlatka Dalića te svojim vlastitim vjerovanjem u Boga i podrškom Vatrenima.

Autor glazbe i teksta je Goran Žižak (DJ Krmak), a aranžman potpisuje Marko Gluhaković.

„Ovo je nešto što je napravljeno iz duše i srca. Moji suradnici i ja i vjerujemo, da uz Božju pomoć i prave ljude i publiku, pjesma može biti velika podrška našim sportašima. Posebno Vatrenima na EURU ove godine. I mi smo jedni od tih ljudi koji žive i vole svoju vjeru i Domovinu. Hvala dragom Bogu što nam daje snagu i vjeru u Njega, u našu obitelj i Domovinu, a to su nam naše vrednote koje sam i ja sam otpjevao u ovoj pjesmi”, rekao nam je.

 

Za Book.hr priredila A. P.

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh