Svjedočanstva

SNAŽNO SVJEDOČANSTVO

VIDEO Bolna rečenica koja je dovela do Ivanovog oslobođenja od rane odbačenosti Molitvena zajednica Dom Molitve - Slavonski Brod na svom je YouTube kanalu objavila još jedno svjedočanstvo Božje ljubavi koja mijenja život. Još jedno svjedočanstvo o osobnoj molitvi, žari prve ljubavi, snazi ispovjedi, Domu molitve, ali i još mnogih drugih stvari. Nadamo se da će vam biti na blagoslov i izgradnju

Foto: Screenshot

 

Ivan Mandir rođen je u Bosni prije 31 godinu. Za vrijeme rata, kao beba od osam mjeseci izbjegao je s roditeljima u Njemačku. Tamo su proveli osam godina, a potom došli u Hrvatsku.

Kako Ivan svjedoči, dolaskom u Hrvatsku počeli su njegovi problemi. Tjeskoba, strah, noćne more… Nažalost, tada su njegovi roditelji, željni pomoći djetetu, došli do jedne osobe koja se bavila „bajanjem”. Nakon te, nazovimo je – seanse, Ivanu je bilo prividno bolje. Oslobodio se strahova koji su došli kroz noćne more.

Nastanak rane odbačenosti

Prilagodba na novu okolinu, školu, djecu… bila je teška; doživljavao je ponižavanja, pa i fizičko zlostavljanje od strane djece. Sve to u njemu je stvorilo veliku ranu odbačenosti.

U 23. godini života ozlijedio je koljeno. Prognoze liječnika nisu bile dobre. Kako se bavio nogometom, morao je odustati. Tu je došao pred zid. Život je bio pred njim, a toliko zapreka i problema… Ponovno se u njemu probudio strah.

U svemu tom, naglašava Ivan, bio je to period kad ga se znalo kao redovitog gosta svih kafića. Bio je omiljen u društvu. Imao je novca, častio je… Ali tad nije ni shvaćao da ga iskorištavaju.

Šurkovac

U svome jadu čuo je od jednog prijatelja za Šurkovac i fra Ivu Pavića. I odmah je pristao otići. Kod polaganja ruku Ivan je „pao kao pokošen”.

„Nisam se mogao pomaknuti. Počivao sam u Duhu Svetom. Kad sam se ustao osjećao sam se lakšim od vjetra. Nikakva tjeskoba strah… Sve je to negativno zamijenio osjećaj sigurnosti, mira. Znao sam da je ovo put kojim želim ići…”

Ivan svjedoči kako su se nakon ovog putevi njega i prijatelja razišli.

Oslobođenje od rane odbačenosti

Nedugo nakon ovog prijateljica mu je spomenila Dom molitve u Slavonskom Brodu. Priključio se jednom susretu. Ljubav koja je isijavala iz tih ljudi ga je snažno privukla. Postao je član molitvene zajednice.

Tu je pronašao i djevojku. No, nakon nekog vremena djevojka mu je jednom, „nonšalantno” rekla: „pa što ako jednom prekinemo, nema veze”. Ta rečenica za njega je bila kao nož. Sva ona odbačenost koju je doživljavao kao dijete tijekom odrastanja ponovno je bila tu. Kako je imao duhovnih iskustava, znao je da iz njega mora nešto izaći…

Ivan nadalje svjedoči kako ga je Bog oslobodio rane odbačenosti… Cijelo svjedočanstvo pogledajte niže u videu koji su objavili na svom YouTube kanalu iz Doma molitve – Slavonski Brod:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh