Hrvatska

U 21:30

VEČERAS NA LTV-U: U emisiji „More milosrđa” gostuje don Tom Uzhunnalil koji je 18 mjeseci bio zatočenik Isila u Jemenu Uz don Toma u emisiji će o oprostu govoriti đakon Livio Tomislav Marijan koji je u tragičnoj nesreći izgubio kćer

VEČERAS NA LTV-U: U emisiji „More milosrđa” gostuje don Tom Uzhunnalil koji je 18 mjeseci bio zatočenik Isila u Jemenu

Foto: Youtube

 

Nova emisija Laudato TV-a „More milosrđa“ koja je na rasporedu danas, u petak, 25. listopada u 21:30, otvara temu opraštanja. O svom zatočeništvu od 557 dana u rukama ISIL-a svjedoči indijski salezijanac don Tom Uzhunnalil koji je nedavno boravio u Hrvatskoj.

Don Toma su isilovci oteli u ožujku 2016. godine u jemenskom gradu Adenu, gdje je služio kao misionar u hospiciju sestara Misionarki ljubavi. Teroristi su pritom ubili ukupno 16 ljudi, od kojih su četiri redovnice ubijene pred Tomovim očima, a jedino su njega odlučili zadržati na životu. Oslobođen je u rujnu 2017. godine.

Nakon don Toma o oprostu gledatelji imaju priliku razgovarati uživo s đakonom Liviom Tomislavom Marijanom, kancelarom Križevačke grkokatoličke eparhije. Otac Livio će svjedočiti o oprostu u obiteljskoj tragediji u kojoj je izgubio kćer te kako oprost primijeniti u konkretnom životu.

Nakon emisije slijedi klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u 23:30.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh