Aktualnosti

PREDBOŽIĆNE GUŽVE

VAŽNA OBAVIJEST Svoje knjige na WWW.FIGULUS.HR naručite što prije kako bi vaša pošiljka stigla na vrijeme!

Foto: Shutterstock


 

Poštovani čitatelji,

kao što znate, velika akcija na knjige u našem web-shopu WWW.FIGULUS.HR je u tijeku! Kako se blagdani bliže, tako se povećava gužva u poštanskim uredima. Zato vas ovim putem pozivamo da svoje narudžbe ostvarite što prije kako bi vaše pošiljke stigle na vrijeme. (Primjerice, povremeno se znalo dogoditi da kupci na pošiljku čekaju duže od predviđena tri radna dana.)

Blagdani se bliže – povećavaju se gužve u poštanskim uredima. Zato naručite svoje knjige što prije kako bi stigle na vrijeme!

Hvala vam na pažnji!

Vaša Biblioteka Figulus

 

Velika akcija na WWW.FIGULUS.HR traje od 18. 11. do 31. 12. ove godine a popusti iznose čak do 75 %!
Više o akciji možete pročitati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: