Marijini obroci

MARIJINI OBROCI

Valentinovska kampanja Marijinih obroka ‘Naša ljubav hrani’ nahranila 138 djece Ljubav prema djeci u najsiromašnijim zajednicama svijeta i ovog je Valentinova potaknula mnogobrojne podupiratelje Marijinih obroka da se uključe

Foto: Riccardo Mayer, Shutterstock

Foto: Riccardo Mayer, Shutterstock

 

Povodom Valentinova uspješno je provedena kampanja Marijinih obroka te je od donacija nahranjeno 138 djece! Ljubav prema djeci u najsiromašnijim zajednicama svijeta i ovog je Valentinova potaknula mnogobrojne podupiratelje Marijinih obroka da se uključe.

Donacijom za čestitku i čokoladu u iznosu godišnje prehrane za jedno ili više djece osigurani su hranjivi školski obroci za jednu od 30 školskih kuhinja koje su otvorili  Marijini obroci Hrvatska.

Kampanju su podržali Hedona d.o.o., Križevci, donacijom čokolada koje su ručno izradile osobe s invaliditetom, pjevač Stjepan Lach te influenceri Eva Vukina, Slavica de Jong i Monika Žilavi.

Topli obrok koji Marijini obroci pružaju djeci nije samo hrana, nego znak velike dobrote koji je darovan iz ljubavi. Iz Marijinih obroka zahvaljuju svima koji su sudjelovanjem u ovoj kampanji pomogli da se djeci daruje ljubav u obliku hrane i da se osiguraju novi školski obroci.

Više o djelovanju Marijinih obroka možete saznati na www.marysmeals.hr te na Facebook  i Instagram stranici.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na [email protected] ili na broj telefona 01 5509 250.

Uplatom spašavate živote

IBAN za uplatu donacije: HR7923600001102102666, za uplate iz inozemstva SWIFT: ZABAHR2X

Za Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh