Svjedočanstva

USLIŠANA MOLITVA

Upravo su trebali krenuti na liječenje, kada je po zagovoru svete Maravillas ugledala plusić na testu U šestom mjesecu su potražili liječničku pomoć jer u dvije godine braka, nije se dogodila trudnoća. Liječnici su im rekli ako se do jeseni ništa ne dogodi, krenut će u obradu i postupke. Baš tada, saznala je za svetu Maravillas i počela moliti devetnicu za svetičin zagovor. Danas radosno gleda u plusić na testu, a kaže i da je relikvija svetice koju su joj poslali iz Zaklade stigla točno na dan prvog pregleda ❤

Upravo su trebali krenuti na liječenje, kada je po zagovoru svete Maravillas ugledala plusić na testu

Foto: Sveta Maravillas od Isusa

Gospodin, po zagovoru svete Maravillas od Isusa, koju nazivaju duhovnom kćeri svete Terezije, izlijeva brojne i zaista čudesne milosti. Svakim danom nedavno osnovana Zaklada, kao i Fb stranica Sveta Maravillas od Isusa, zaprimaju sve veći broj svjedočanstava. Tako im je u sandučić Facebook stranice stiglo i ovo o uslišanju molitve za potomstvo, a koje vam s dopuštenjem prenosimo u cijelosti:

Hvaljen Isus i Marija! Toliko sam priželjkivala ovaj trenutak da vam mogu poslati svjedočanstvo po zagovora svete Maravillas od Isusa.

Prije 2 godine suprug i ja smo stupili u brak i rekli jedno drugome „DA” pred Bogom! Od tada do danas nije se uspjela dogoditi trudnoća. U 6. mjesecu smo odlučili potražiti liječničku pomoć. Dogovoreno je da ako do trudnoće ne dođe u idućim mjesecima, od jeseni krećemo u obradu i postupke. Tada sam saznala za sv. Maravillas i stavila sve u Božje ruke. Baš kao što sam i dobila na vašoj devetnici: „Što Bog želi, kako Bog želi, kad Bog želi”. Počela sam moliti devetnicu.

I evo danas smo dobili plus na testu za trudnoću! Moram, također, dodati da je poslana relikvija stigla poštom točno na dan prvog pregleda i vađenja nalaza, i to mi je bio velik znak kako će sve biti dobro!

Molim se i dalje sv. Maravillas da s trudnoćom i bebicom bude sve u redu i da nas dalje čuva i zagovara. Hvala vam od srca na poslanoj relikviji, na devetnici, hvala vam od srca što ste aktivni na društvenim mrežama te sam tako, zahvaljujući vama saznala za sv. Maravillas od Isusa. Molim vas imajte nas u vašim molitvama!

(Posvjedočila M. F., 4. rujna 2021., Rijeka)

 

Ako želite saznati više o svetici, nabaviti njezinu sličicu s molitvom, relikviju, knjigu ili pak pomoći i učlaniti se u Zakladu, možete kontaktirati i inbox Fb stranice Sveta Maravillas od Isusa ili mrežnu stranicu Zaklade, ili se javiti putem e-maila: [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh