Svijet

EUHARISTIJSKO ČUDO

U PARAGVAJU Hostija se u rukama svećenika pretvorila u meso i krv? Čudo koje nas sve podsjeća na snažnu istinu koju često zaboravljamo primajući svetu hostiju

Foto: Pixabay

Po rukama svećenika slijevala se Kristova krv…

 

8. kolovoza 2019. godine, u popodnevnim satima, dogodilo se euharistijsko čudo!

U Aregui, gradu u Paragvaju, svećenik Gustavo Palacios nosio je svetu hostiju jednom bolesniku. Po povratku dogodila se je istinska pretvorba. Hostija se pretvorila u živo tijelo Isusa Krista, krv je curila po rukama svećenika, te se je osjećao jak miris ruža.

Ovo čudo podsjeća na snažnu istinu koju mnogi danas zaboravljaju primajući svetu hostiju bez spoznaje o živom Bogu

Otac Gustavo podijelio je fotografije na društvenim mrežama, koje sada obilaze svijet. Hostija je predana crkvenim autoritetima na daljnju analizu.

Ovo čudo podsjeća na snažnu istinu koju mnogi danas zaboravljaju primajući svetu hostiju bez spoznaje o živom Bogu:

„Zaista, zaista, kažem vam: ako ne jedete tijela Sina Čovječjega i ne pijete krvi njegove, nemate života u sebi! Tko blaguje tijelo moje i pije krv moju, ima život vječni; i ja ću ga uskrisiti u posljednji dan. Tijelo je moje jelo istinsko, krv je moja piće istinsko. Tko jede moje tijelo i pije moju krv, u meni ostaje i ja u njemu. Kao što je mene poslao živi Otac i ja živim po Ocu, tako i onaj koji mene blaguje živjet će po meni. Ovo je kruh koji je s neba sišao, ne kao onaj koji jedoše očevi i pomriješe. Tko jede ovaj kruh, živjet će uvijeke.” (Iv 6,52-59)

Izvor: dnevno.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh