Osobni razvoj

ŽELIM DA ŽIVIŠ

Tvojom iskrenom odlukom započinje novi život Ako u tvojem srcu nema istinske želje ni istinske vjere, ne boj se. Zamoli Isusa...

Foto: Christopher Beloch, Unsplash

Foto: Christopher Beloch, Unsplash

 

Novi život započinje tvojom iskrenom odlukom. Ako u tvojem srcu nema istinske želje ni istinske vjere, ne boj se. Zamoli me, i ja ću ući u tvoj život i dat ću ti novo srce. Poslušaj ono što ti nudim, razmisli i kad se odlučiš, odgovori mi u svojem srcu.

Želiš li me upoznati onakvog kakav ja zaista jesam?

Želiš li upoznati sebe onakvim kakav ti zaista jesi? Želiš li u srcu spoznati istinu o tome što je zaista dobro, a što je zlo? Želiš li da te ispunim Duhom Svetim, koji će te uvesti u svu istinu, koji će ti u srcu zapaliti vatru, zapaliti čežnju za time da budeš čovjek po mojoj mjeri? Želiš li da ja, Isus, ovog časa uđem u tvoj život kao tvoj otkupitelj i tvoj spasitelj?

Ako si odgovorio potvrdno, ostani nekoliko minuta u tišini primajući a onda počni zahvaljivati i slaviti me.

Iz knjige „Želim da živiš“ autora Josipa Lončara. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje.

Knjiga je dostupna u EPUB formatu i možete ju čitati ali i slušati na svom mobitelu, tabletu i/ili računalu. Besplatno preuzmite ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh