Svjedočanstva

UNUTARNJE OZDRAVLJENJE

SVJEDOČANSTVO S MES-A: Nakon što je osjetila kako joj okovi padaju sa srca oslobodila se Koliko nas je koji ne možemo živjeti slobodu djece Božje zbog zatvaranja, osjećaja odbačenosti, nemira koji osjećamo... Bogu hvala, kako nam svjedoči ova čitateljica, Bog nas oslobađa ako Mu se otvorimo i prepustimo

Foto: Studio Regnare (Paulina Novosel)

Novi MES u Dugom Selu posebno posvećen Blaženoj Djevici Mariji

Gospodin me stalno zvao k sebi i veliko Mu hvala na upornosti. Polako i nježno me mijenjao, ukazivao na slabosti koje Mu trebam predati. Uvijek sam se borila vlastitom snagom, a sad vidim kako je sve moguće kada imam svog Gospodina uz sebe.

Prihvaćena

Već neko vrijeme imam potrebu doći na susrete EHO molitvene zajednice, ali nisam imala hrabrosti. Strah od odbačenosti me totalno zarobio. Vjerujem da je to zbog rane iz djetinjstva.

Na samom ulazu osjećala sam se toliko prihvaćeno, kao da sam došla doma

Skupila sam hrabrosti i došla na molitveno-evangelizacijski susret koji su organizirali u Dugom Selu. Na samom ulazu osjećala sam se toliko prihvaćeno, kao da sam došla doma. Budući da vas duže vrijeme pratim, imala sam osjećaj kao da vas sve znam, da smo zaista braća i sestre.

Napokon slobodna

Na slavljenju kad je bila pjesma „Sva je snaga u imenu Isus”…, osjetila sam kako padaju okovi s moga srca i da sam napokon slobodna, a borim se s unutarnjim nemirom.
U jednom trenutku vidjela sam Paulinu, djevojku s fotoaparatom, pogledi su nam se sreli i tad sam tako proplakala.

Bog me zaista dotaknuo

Na pojedinačnoj molitvi don Filip je molio nekoliko metara dalje od mene nad jednom osobom, a ja sam osjetila snagu Duha Svetoga i počela plakati, tresti se.
Toliko sam zahvalna dragom Bogu na svemu. Tog dana je bio trenutak kad sam imala najintimniji odnos s Bogom, kad me zaista tako dotaknuo i osjetila sam da je On tu samo za mene i koliko me ljubi.

Za Book.hr svjedočila K. S.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh