Svjedočanstva

HVALA!

GODINU DANA POSLIJE HODOČAŠĆA Više ne nosim kateter, noga ne trne, mogu na njoj poskakivati… Javio nam se vjerni hodočasnik, čitatelj i podupiratelj s iskustvima koja su on i supruga doživjeli po zagovoru svetog Padra Pija i po zagovornoj molitvi. Slijedi u cijelosti

Imam jedno svjedočenje s hodočašća Padru Piju na kojem sam bio sa ženom. Hodočašće je trajalo od 20. do 22. 5. 2022. Kao što znamo, čuda se ne moraju dogoditi odmah, što je naša želja, već kako dragi Bog odredi po svojim pravilima. Nisam ni osobno bio siguran, te se sada javljam, kada sam sve shvatio.

Moj problem počinje prije nekoliko godina, negdje 2019. godine, kada sam nezgodno pao s bicikla

Imam 65 godina i aktivno vozim bicikl, plivam nekoliko puta tjedno i jednom tjedno trčim i vježbam da budem u određenoj kondiciji i da napravim vježbe za slabije ekstremitete tijela. Moj problem počinje prije nekoliko godina, negdje 2019. godine, kada sam nezgodno pao s bicikla (pas na putu). Nisam odmah primijetio problem, nego je žena kazala da imam neku grbu (pomaknut je L5 kralježak za 11 mm).

I dalje sam vježbao, ali primijetio sam da teško mogu poskakivati na desnoj nozi. Bilo mi je teže saviti se prema naprijed, ujutro su mi noge trnule i trebalo je neko vrijeme da se sve normalizira.

Padre Pio se tako ukazuje onima koji trebaju zadobiti neku milost Božju

(Prije iskustva s hodočašća.) Najveće mi je čudo ustvari bilo to što sam nekoliko mjeseci prije hodočašća, zajedno sa ženom osjetio prekrasan miris ljubičica (bili smo u stanu i izašao sam na hodnik zgrade u kojoj živimo misleći da je prošla neka žena namirisavši se jakim parfemom. Prošao sam i ostale prostorije u kući, ali miris se osjećao samo u kuhinji gdje smo se nalazili). Ovaj miris ljubičica ostao bi nezapažen da nisam u knjizi Renza Allegrija „Padre Pio – čudesni život“ pročitao da se Padre Pio tako ukazuje onima koji trebaju zadobiti neku milost Božju. (Evo sad tu knjigu čitam sedmi put i uvijek u njoj nalazim nešto novo).

Godinu dana poslije hodočašća… više ne nosim kateter, „grba“ na kičmi je za trećinu manja, ujutro noga ne trne, mogu poskakivati na toj desnoj nozi, naprijed se saviti i zahvaljivati…

Inače, imao sam do sad problema i s prostatom (od 2019. tri puta sam nosio kateter).

Na hodočašću nam je bilo lijepo, bio sam i na osobnoj molitvi kod Nediljka, nisam imao problema ni s prostatom ni s kičmom.

Da ne duljim, godinu dana poslije hodočašća, radim i dalje lagane vježbe, više ne nosim kateter, „grba“ na kičmi je za trećinu manja (nisam slikao, ali osjećam, i drugi kažu), ujutro noga ne trne, mogu poskakivati na toj desnoj nozi, naprijed se saviti i zahvaljivati Padru Piju i Bogu što se budim „normalan“. (Hvala također i Nediljku za molitvu). Hvala također Kristoforima što organiziraju ova hodočašća i što približuju Boga ljudima otvorena srca.

Nadam se da će biti još koja prilika da se pridružim Vama na tom putu.

Slava Bogu!

Blagoslovljeni svi u redakciji na vašemu Božjemu putu!

Za Book.hr posvjedočio N. N. (Podaci poznati uredništvu.)

mv

POLAZAK IZ MUNCHENA

Prijavi se na četverodnevno hodočašće Padre Piju. 

📅27. rujna – 1. listopada

POLAZAK IZ ZAGREBA

Prijavi se na četverodnevno hodočašće Padre Piju. 

📅25. – 29. listopada

Padre Pio - čudesni život; Autor: Renzo Allegri; Nakladnik: Figulus

 

Više o knjizi „Padre Pio – čudesni život“ autora Renza Allegrija možete saznati ovdje.

Nabaviti ju možete u našem web-shopu, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh