Osobni razvoj

VODA MILOSTI

Svekrve i snahe, jeste li spremne dopustiti da proces izlječenja počne? Most kojim se prelazi duhovni jaz već je izgrađen, a zove se Isus!

Foto: Shutterstock

 

Ako svekrva i snaha žele učiniti prve korake u smjeru izgradnje zdrava odnosa, dovoljno je zaista nasljedovati Krista. On je pokazao milosrđe prema preljubnici i bolesnoj ženi koju su svi odbacili. Istu tu vodu milosti on izlijeva u naš život, kao što je njome napojio dušu žene na zdencu. Most kojim se prelazi duhovni jaz već je izgrađen, a zove se Isus. Jeste li spremni u tom duhu prići svojoj snahi ili svrkrvi i dopustiti da proces izlječenja počne?

Istu tu vodu milosti on izlijeva u naš život

Tako sam sretna što je Isus danas isti kao nekad, kao u događajima opisanima u Svetom pismu. On i dalje oprašta i milosrdan je prema nama čak i kada sagriješimo. On s nas briše ljage koje nam je život nanio i samo se njegovom milošću možemo zvati njegovim kćerima. I danas Isus može napojiti žedno srce. Samo On može slaba čovjeka ispuniti snagom i utjehom.

 

Iz knjige „Svekrve i snahe“ autorice Annie Chapman.

Više o knjizi možete saznati ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Posebna pogodnost! Besplatna poštarina za narudžbe iznad 200 kuna.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh