Najave

24. I 31. SIJEČNJA

Prijavi se na program ‘Zakej’ i nauči upravljati novcem na biblijski način Ako si već u problemima, onda je ovo također program za tebe jer nikad nije kasno krenuti ispravno. Gledajući odnos prema novcu i financijama i kroz praktični rad i stjecanje navike planiranja potrošnje, doći ćemo do spoznaje vlastitih pogrešaka i krivih stavova gledajući odnos prema novcu i financijama

Prijavi se u program 'Zakej' i nauči upravljati novcem na biblijski način

Foto: EHO Projekt

 

Program „Zakej” Udruge EHO koji se bavi proučavanjem biblijskog načina upravljanja novcima održat će se uživo putem Zoom aplikacije 24. i 31. siječnja, od 18, do 19:30 sati, pod vodstvom teologa, poduzetnika i voditelja programa, Marka Matijaševića.

„Upravo je materijalizam nešto što nas najčešće zarobljava i baš zato želimo zajedno raditi na tome da budemo slobodni od toga. Kroz male grupe i zajedničko komentiranje biblijskih primjera otkrit ćemo što Gospodin želi za naš život, kako bismo uistinu živjeli svoje poslanje u ovom svijetu”, poručuje voditelj programa.

Zakej, kada je susreo Isusa, polovicu svojeg imanja dao je siromasima i bio je spreman vratiti nekome ako ga je slučajno prevario. Ako to nije financijska sloboda, ne znam što jest!

Teme programa „Zakej” su usmjerene prema odnosu Gospodina i čovjeka.

„Svatko je od nas odgovoran za ono što mu je povjereno i zato valja početi na vrijeme razmišljati o svojoj budućnosti i svojem odnosu prema novcu. Naime, naš odnos prema novcu pokazuje i naš odnos prema Bogu.”

„Ako si već u problemima, onda je ovo također program za tebe jer nikad nije kasno krenuti ispravno. Gledajući odnos prema novcu i financijama i kroz praktični rad i stjecanje navike planiranja potrošnje, doći ćemo do spoznaje vlastitih pogrešaka i krivih stavova gledajući odnos prema novcu i financijama.”

Zašto baš „Zakej”?

Zakej, kada je susreo Isusa, polovicu svojeg imanja dao je siromasima i bio je spreman vratiti nekome ako ga je slučajno prevario. Ako to nije financijska sloboda, ne znam što jest!

Teme

7 zakona za financijsku slobodu
Pravilo ispunjenosti
Pravilo sjetve i žetve
Navike financijskog zdravlja i najbolje ulaganje

Termini i prijave

Termini: 24. i 31 siječnja, od 18 do 19:30 sati
Prijava je obavezna!
Lokacija: Gundulićeva 12, Zagreb
Kotizacija: dobrovoljni prilog
Voditelj: Marko Matijašević
Kako se prijaviti i sve dodatne informacije potražite ovdje.

“Svidjelo mi se što je sve konkretno i jasno, i što je primjenjivo”

KOMENTARI POLAZNIKA

“Program mi je pomogao prihvatiti pogreške koje činim u upravljanju financijama i naučio me kako to promijeniti. Sviđa mi se što međusobno komuniciramo i dijelimo iskustva.”

“Svidjelo mi se što je sve konkretno i jasno, i što je primjenjivo.”

“Zakej me potaknuo na konkretne korake, teme su raznolike i zanimljive, a sve je kroz biblijska načela i primjere.”

“Spoznala sam da sam samo upravitelj dobara, da ih zapravo ne posjedujem. Program me potaknuo da promijenim mnogo toga i da se oduprem strahu.”

 

Više na: https://ehoprojekt.com/zakej/

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh