Hodočašća

NOVI TERMIN - SVIBANJ

PRIJAVE U TIJEKU Hodočastite s Kristoforima Padru Piju Pridružite nam se na ovom nezaboravnom duhovnom putovanju. Posebnost ovog hodočašća je i tečaj Škole molitve koji će se odvijati tijekom putovanja u autobusu

hodočašće u San Giovanni Rotondo - Prijave su u tijeku!

Foto: Shutterstock

 

Putnička agencija Magdala u suradnji s Kristoforima organizira trodnevno hodočašće svetom Padre Piju u San Giovanni Rotondo. Termin hodočašća je od 20. – 22. svibnja.

U hodočašće je, osim klasičnog programa, uključen tečaj molitve (Škola molitve) koji će se odvijati tijekom putovanja u autobusu, s predavanjima i praktičnim vježbama te kratkim kršćanskim filmovima. Mogućnost ispovijedi (hodočašće vode „Kristofori“ u pratnji svećenika iz Hrvatske). U sklopu hodočašća posjetit ćemo i Loreto gdje se nalazi kućica svete Obitelji, te Lanciano – svetište euharistijskog čuda.

Detaljni program hodočašća pronađite ovdje.

Ukupna cijena: 1800 kuna po osobi.

PRIJAVA

Za detaljne informacije i rezervacije nazovite na: 091/949-8854 (radnim danom 8 – 16 sati); javite e-poštom na: [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh