Najave

U SUBOTU, 18. LIPNJA

POZIV KATOLIČKIM MUŠKARCIMA Na molitvu Gospine krunice ispred zagrebačke katedrale Pozvan je svaki katolički muškarac, bez obzira na dob. Potrebno je donijeti samo dobru volju i, naravno, krunicu

Foto: Muževni budite

 

U subotu, 18. lipnja, u 8.45 h održat će se molitva Gospine krunice ispred zagrebačke katedrale na koju s portala Muževni budite pozivaju sve katoličke muškarce.

„Po uzoru na našu braću u Irskoj, Poljskoj, Australiji i drugim zemljama, utjecat ćemo se Gospi za obraćenje našega naroda, a osobito muškaraca, koji su pozvani duhovno voditi svoje obitelji”, poručuju.

Molitva Gospine krunice održat će se u sklopu 3. konferencije katoličkih muškaraca „Budi muškarac” koja će se održati 17. i 18. lipnja u zagrebačkom hotelu „International”, a na kojoj će se, između ostalog, govoriti o tome kako je današnji muškarac, po uzoru na svece, pozvan iskoračiti i duhovno zagovarati za obraćenje svojih bližnjih i čitavog naroda.

Prijave na konferenciju traju do 15. lipnja preko web stranice konferencije www.budimuskarac.com, na kojoj se može naći detaljan popis ovogodišnjih govornika i sam program.

Napominju kako, da bi se sudjelovalo na samoj molitvi krunice, nije potrebno sudjelovati na konferenciji.

„Ispred zagrebačke katedrale može nam se pridružiti svaki katolički muškarac bez obzira na dob. Potrebno je donijeti samo dobru volju i, naravno, krunicu.”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh