Duhovnost

OSLOBOĐENJE I UNUTARNJE OZDRAVLJENJE

Poremećaji sna ozdravljaju se prije svega opraštanjem Poremećaji sna – nesanica, noćne more, nemiran san – često su prva posljedica. Poznati dušebrižnik J. L. Sandford otkriva korake koje je potrebno poduzeti za ozdravljenje

Foto:Pearl PhotoPix, Shutterstock

 

Poremećen san je česta prva posljedica okultizma. Nesanica, nemiran san i noćne more mogu biti uzrokovani raznim stvarima, ali jedan od uzroka za kojim dušebrižnici Elijah House u tom slučaju redovito tragaju je upravo upuštanje u okultno u prošlosti ili sadašnjosti kao i mogućnost da je osoba pod napadom okultnih sila.
&nsbp;
Pitanjima se vrlo lako može ustanoviti je li se osoba ikada bavila okultnim.

Preko okultizma ulazimo u Sotonin svijet i tako postajemo vidljiviji njegovim podložnicima. Takvu izloženost liječimo „skrivanjem“…

Kako molimo

  1. Poremećaji sna ozdravljaju se prije svega opraštanjem za onaj stupanj upuštanja u okultno do kojega je došlo u konkretnom slučaju, a potom zatvaranjem. Naivno istraživanje otvara vrata silama koje inače ne bi mogle prodrijeti u pojedinca. Kršćanski dušebrižnici trebaju moliti Gospodina da zatvori sva vrata psihe. Kao treće, poremećaje sna moguće je ozdraviti i „skrivanjem”. „Ta umrijeste i život je vaš skriven s Kristom u Bogu!” (Kol 3,3). Kršćanin je obično skriven od Sotone, kao što sam rekao na početku ovoga poglavlja, te ga čuvaju anđeli Božji. Đavolske sile tada ne mogu vidjeti gdje bi udarile, niti kako bi poremetile Božje planove.

Neka anđeli Božji zaslijepe sve sile tame. One više ne mogu vidjeti…

Ali grijeh, a osobito okultizam, osobu izlažu pogledu. U maštovitu nizu J. R. R. Tolkiena Gospodar prstenova Frodo svaki put kada stavi čarobni prsten koji nosi sa sobom, postaje nevidljiv svima – osim silama tame! Po magiji je ušao u njihov svijet i sada ga vide jasnije no što bi im to bilo moguće u materijalnom svijetu. Jednako tako, preko okultizma ulazimo u Sotonin svijet i tako postajemo vidljiviji njegovim podložnicima. Takvu izloženost liječimo moleći za osobu da bude ponovno skrivena.

  1. Ponekad molim ovako:

„Gospodine,
kao što su anđeli intervenirali i oslijepili one ljude u Sodomi
te su čitave noći tražili kvaku na vratima i nisu je mogli naći,
povuci ovu osobu u Crkvu.

Neka anđeli Božji zaslijepe sve sile tame.
One više ne mogu vidjeti moga brata [ili sestru].
Odsada nadalje, on(a) je skriven(a) od njih.

Gospodine, sakrij sve putove po kojima su ga (ju) pronašle.”

  1. Tada citiram Psalam 35,6: „Mračni i skliski bili im putovi kada ih Anđeo Jahvin bude gonio!”
  2. Kao četvrto…

Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje; Autor: John Loren Sandford i Mark Sandford; Dopunjeno izdanje; Izdavač: Figulus

 

 

Nastavak pročitajte u knjizi Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje autorâ Johna i Marka Sandforda. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje.

Za Book.hr priredila M. V., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh