Svjedočanstva

„LJUBAV I POŠTOVANJE“

‘Ovaj tečaj je jedna od najboljih stvari koje su se dogodile u našem braku’ Koliko se „ludih krugova“ manje odvrtjelo zbog ovoga tečaja i koliko ih se prekinulo vrtjeti zbog našeg novog pogleda na brak i na naše različitosti.

'Ovaj tečaj je jedna od najboljih stvari koje su se dogodile u našem braku'

Foto: Pixabay

 

Ovaj tečaj je jedna od najboljih stvari koje su se dogodile u našem braku. Uz sve što sam naučio, veliko mi je „olakšanje“ bilo što sam vidio da svi polaznici (parovi) imaju slične probleme.

Nikad nismo imali bolju komunikaciju niti smo se ikada bolje razumjeli

Moj način razmišljanja, moje reakcije i općenito pogled na moju suprugu i brak promijenio se . Nikad nismo imali bolju komunikaciju niti smo se ikada bolje razumjeli. Više nego ikada prije nalazimo vremena jedno za drugo. Nikad prije nisam vidio svoju suprugu da toliko uživa trudeći se biti bolja osoba, bolja majka i supruga i to mi je velik poticaj da se i ja trudim.

Nisam shvaćao da supruga ne vidi stvari kao ja

Naučio sam koliko je bitno usvojiti i prihvatiti razliku između „ružičaste“ i „plave“ i koliko sam griješio osuđujući suprugu jer stvari ne vidi kao ja. Koliko se samo „ludih“ krugova“ manje odvrtjelo zbog ovoga tečaja i koliko ih se prekinulo vrtjeti zbog našeg novog pogleda na brak i na naše različitosti…

Naša zadaća u braku je da činimo druge sretnima jer jedino tako na koncu sami postajemo sretni

Naša zadaća u braku je da činimo druge sretnima jer jedino tako na koncu sami postajemo sretni. Potrebno je prihvatiti Božje planove za naš brak i živjeti ga po Božjoj Riječi.

Tečaj „Ljubav i poštovanje“ predivna je stvar i preporučio bih ga svim parovima, neovisno u kojoj se životnoj dobi nalaze.

Za Book.hr svjedočio polaznik tečaja „Ljubav i poštovanje” (puni podatci poznati redakciji).

Male grupe (tečaj) izvrstan su „alat” koji nam pomaže da shvatimo, razumijemo te pronađemo idealnu osobu za sebe; da svome partneru postanemo „idealna” osoba ili da istu ne izgubimo. Detaljnije o samom principu tečaja, što njime dobivate, te prijavama možete saznati ovdje. Za sve dodatne informacije možete nam se javiti e-mailom na: [email protected] ili na broj: 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati).

Pročitajte i ovo svjedočanstvo:

Moj brak je spašen! 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh